Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ο καιρός στην κεντρική Ελλάδα την Πέμπτη



13 Μαρτίου 10:09 μ.μ.
Ο καιρός στην κεντρική Ελλάδα την Πέμπτη 14/3:

Στη Θεσσαλία νεφώσεις με τοπικές βροχές-μπόρες κατα διαστήματα και κυρίως τις απογευματινές-πρώτες βραδυνές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Περισσότερα τα φαινόμενα στη δυτική ...
Θεσσαλία και χιόνια στις κορυφές των βουνών της (1900-2000μ+).
Στην Ευρυτανία και τη Φωκίδα νεφώσεις με παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις στις ψηλότερες κορυφές του Τυμφρηστού, Βαρδουσίων και Γκιώνας (2100μ+)
Στη Φθιώτιδα και τη δυτική Βοιωτία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές-μπόρες κατα διαστήματα. Τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και νότια τμήματα των νομών το απόγευμα. Παροδικές χιονοπτώσεις στον Παρνασσό στις ψηλότερες κορυφές του (2200μ+). Στην Εύβοια και την ανατολική Βοιωτία αρχικά τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Βαθμιαία οι νεφώσεις θ αυξηθούν και μεταξύ απογευματινών-πρώτων βραδυνών ωρών θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές-μπόρες και πιθανώς σποραδική καταιγίδα κυρίως στη βόρεια Εύβοια.

Από το βράδυ στα ανατολικά ο καιρός θα βελτιωθεί ενώ στη δυτική ορεινή ζώνη της Θεσσαλίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και στα πολύ δυτικά τμήματα της Βοιωτίας τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και τα χιόνια θ αρχίσουν να κατεβαίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου