Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

"Πόλεμος" στις Σκουριές (βιντεο)


Ένταση με επεισόδια, προσαγωγές, δακρυγόνα και φωτιές στην πλατεία του χωριού στις Σκουριές. Το σκηνικό είναι πολεμικό και η κατάσταση είναι εκτός ορίων...
ειδικά μετά τις καταγγελίες για ρίψη δακρυγόνων και στο σχολείο.
Η αστυνομία για να διαλύσει τους κατοίκους του χωριού, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα, διαμαρτυρόμενοι για προσαγωγές ατόμων, ύποπτων κατά την αστυνομία για την επίθεση στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός, προέβη σε χρήση δακρυγόνων.
Οι κάτοικοι μεταφέρθηκαν στην πλατεία, όπου άναψαν φωτιές σε λάστιχα.
Υπάρχουν καταγγελίες ότι από τα δακρυγόνα αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα μαθητές, το σχολείο των οποίων είναι πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα.
Η κατάσταση είναι έκρυθμη από το πρωί, καθώς, υπήρξαν πληροφορίες για πέντε προαγωγές κατοίκων της Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγιάς, ως ύποπτων για την επίθεση στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τώρα - Σκουριές: Τραυματισμός 15χρονου από κάλυκα δακρυγόνου 
Τρία άτομα έχουν μεταφερθεί στο Περιφερειακό Ιατρείο Ιερισσού, όπως επιβεβαίωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος του Κέντρου Υγείας Παλαιοχωρίου.

"Μάχη" και στη Βουλή για τις Σκουριές
Να αποσυρθούν τα ΜΑΤ από την Ιερισσό της Χαλκιδικής ζήτησαν, πριν από λίγο, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Τώρα - Σκουριές: Παιδιά μεταφέρονται στο ιατρείο
Παιδιά, στο σχολείο της Ιερισσού, λιποθύμησαν και μεταφέρονται στο ιατρείο. Σύμφωμα με το thesstoday.gr, "απεγκλωβίστηκε" από τον αστυνομικό κλοιό το σχολείο της Ιερισσού και οι γονείς σπεύδουν να πάρουν τα παιδιά τους.

Τώρα-ΦΩΤΟ: Οδομαχίες στην Ιερισσό
 Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα στα ΜΑΤ και στους κατοίκους της Ιερισσού αυτή την ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν συγκρούσεις, ενώ οι κάτοικοι έχουν ανάψει φωτιές καίγοντας λάστιχα.

Προσαγωγές και ΜΑΤ στην Ιερισσό
Έκρυθμη η κατάσταση και σήμερα στην Ιερισσό, στην Χαλκιδική. Πέντε κάτοικοι Ιερισσού και Μεγάλης Παναγίας έχουν προσαχθεί ως ύποπτοι για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές.

Ιερισσός-"Εγκλωβισμένα τα παιδιά στο σχολείο"
«Βία και Τρομοκρατία» στην Ιερισσό Χαλκιδικής καταγγέλλει αναγνώστρια του enikos.gr.
Όπως αναφέρει η ίδια στην καταγγελία της: «Ματ και Αστυνομία χωρίς εισαγγελικά εντάλματα κάνουν έρευνες σε σπίτια, χωρίς να υπάρχει καν δικαστικός αντιπρόσωπος...»

Τώρα - Διαψεύδουν την ρίψη χημικών στο σχολείο
Διαψεύδει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ότι έγινε χρήση χημικών στο σχολείο και στο ιατρείο της Ιερισσού.

Τώρα - Σκουριές: Φεύγουν τα παιδιά από το σχολείο
Παρότι το σχολείο στην Ιερισσό τελεί υπό κατάληψη, καθώς οι μαθητές διαμαρτύρονται για τις προσαγωγές ακόμα και συμμαθητών τους


Τώρα - Σκουριές: Πληροφορίες για 7 συλλήψεις 
Οι τελευταίες πληροφορίες από τις Σκουριές κάνουν λόγο για εντοπισμό και συλλήψεις επτά ατόμων.


«Χτυπούν καμπάνες στην Ιερισσό»
«Χτυπούν καμπάνες συναγερμού στην Ιερισσό. Από τον Πολύγυρο ξεκίνησαν 4 κλούβες των ΜΑΤ και τσιπάκια της αστυνομίας. Που να πηγαίνουν άραγε; Όλοι στην πλατεία ΤΩΡΑ... Άρχισαν τα όργανα!!!!!!!!!!!», γράφει σε blog κάτοικος της Ιερισσού, όπου έχει μετατραπεί σε θέατρο συγκρούσεων μεταξύ ΜΑΤ και ντόπιων για τα μεταλλεία.


ΒΙΝΤΕΟ - Σκουριές: Οι οδομαχίες 

Φωτιές, καπνοί και δακρυγόνα. Το βίντεο τραβήχτηκε πριν από λίγο στους δρόμους της Ιερισσού, όπου από το πρωί μαίνεται "πόλεμος" μεταξύ ΜΑΤ και κατοίκων.




enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου