Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ


Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ, ενημερώνει, αλλά και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες!
ΔΙΚ

Αγαπητοί,
Με το παρόν θέλουμε να μας καλωσορίσουμε και να ενημερώσουμε το email επικοινωνίας της Πρωτοβουλίας Πολιτών Αμφικλείας "prot.amfiklia@gmail.com" .

Στην γενική συνέλευση προσήλθαν περίπου 160 άτομα συνολικά και  καταγράφηκαν πάνω απο 70 μέλη σε όλες τις ομάδες δράσης.
Απο τις ομιλίες, τα σχόλια και την όλη συζήτηση πιστεύουμε πως το μήνυμα περί συλλογικής ενεργής συμμετοχής & δράσης "ελήφθη" και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την τόσο μεγάλη ανταπόκριση σε δράσεις αλλά και αντιδράσεις!

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 7:30μμ στην αίθουσα του Α.Σ. Διονύσου στο Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο Αμφίκλειας θα γίνει συνάντηση της ομάδας Περιβάλλοντος με θέματα:
- συγκρότηση ομάδας
- οργάνωση & συμμετοχή στο μάζεμα σκουπιδιών απο το πρατήριο Σφυρή εως το φυλάκιο την Κυριακή 10 Μαρτίου
- άλλα θέματα και οργάνωση δράσεων

Μπορεί να συμμετάσχει και όποιος άλλος γνωρίζεται ή/και ενδιαφέρεται.

Σας περιμένουμε όλους & καλή αρχή!

Η Συντονιστική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.