Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ο Β.Κυριακάκης στην λαϊκή συνέλευση Τραγάνας με θέμα την προκαταρτική ανάκριση για τις κινητοποιήσεις Σεπτεμβρίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο βουλευτής Φθιώτιδας Βασίλης Κυριακάκης παρευρέθη στη χθεσινή λαϊκή συνέλευση των κατοίκων της κοινότητας Τραγάνας Δήμου Λοκρών με θέμα την προκαταρτική ανάκριση που έχει ξεκινήσει η αστυνομία...
για τις κινητοποιήσεις των κατοίκων τον περασμένο Σεπτέμβρη.
 Οι κάτοικοι ύστερα από μαζικές λαϊκές συνελεύσεις, είχαν αντιδράσει τότε στο συνεχή αποκλεισμό τους και στα ληστρικά διόδια, καταλαμβάνοντας συμβολικά τους πλευρικούς σταθμούς διοδίων στην είσοδο και έξοδο του χωριού και τη δημοτική οδό.
Στη λαϊκή συνέλευση των κατοίκων ο Βασίλης Κυριακάκης ανέφερε ότι  η συγκεκριμένη περίπτωση κλήτευσης αγωνιστών από την αστυνομία εντάσσεται στην τακτική εκφοβισμού και τρομοκράτησης που ακολουθεί το η μνημονιακή συγκυβέρνηση, απέναντι σε όλα τα αγωνιζόμενα τμήματα του ελληνικού λαού. Τα παραδείγματα πολλά από τις δίκες των αγωνιστών ενάντια στα διόδια σε Κόρινθο, Βορειοανατολική Αττική και Θεσσαλίας μέχρι την καταστολή των εργατικών κινητοποιήσεων, τις αγροτικές κινητοποιήσεις.
Επισήμανε ότι αποτελεί προσπάθεια παροπλισμού των αγωνιστών μιας προηγούμενης περιόδου που ενόχλησαν γιατί ακριβώς ανέδειξαν το καθεστώς διαπλοκής  μεγαλο-εργολάβων, πολιτικού προσωπικού και μεγαλο-καναλαρχών  που λυμαίνεται τόσα χρόνια το δημόσιο πλούτο. Προσπάθεια αποτροπής του λαού να αντιδράσει στην καταστροφική πορεία που οδηγούν το λαό και τη χώρα.
Εξέφρασε την εκτίμηση του ότι μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτή η επιχείρηση στοχοποίησης και εκφοβισμού είναι η ενότητα και η αποφασιστικότητα, ενώ αναγκαία προϋπόθεση για να ανατραπεί  αυτή η καταστροφική πορεία και να ανοίξει μια διαδικασία διεξόδου για το λαό και τη χώρα είναι η ανατροπή αυτής της κυβέρνησης.»
Τέλος δήλωσε ότι θα είναι παρών ως ενεργό μέλος του κινήματος και σε αυτή τη φάση του αγώνα και θα είναι δίπλα στους αγωνιζόμενους κατοίκους με όλες τις δυνάμεις του.

Λαμία  8/2/13
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου