Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

΄΄ΑΣ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ΄΄ Ρίχνει το γάντι στους κατοίκους της Πολυδρόσου ο Δρακόπουλος

Ο .... επενδυτής Δρακόπουλος, που ενδιαφέρεται και για το καλό μας εξαπολύει απειλές, μέσα από την...

΄΄Ώρα της Φωκίδας΄΄ 
΄΄Ρίχνει το γάντι στους κατοίκους της Πολυδρόσου ο Δρακόπουλος΄΄
΄΄Ας χυθεί αίμα αφού το θέλουν΄΄
Οι κάτοικοι δηλώνουν   ότι δεν είναι αιμοσταγείς, ποτέ δεν είπαν ότι θα χυθεί αίμα.
Η απάντηση σε όλα αυτά σύντομα !!!!!!!!

Ρίχνει το γάντι στους
κατοίκους της Πολυδρόσου ο
Δρακόπουλος
≪Ας χυθεί αίμα αφού το
θέλουν≫
≪Οι κάτοικοι της
Πολυδρόσου απειλούν
πως ≪θα χυθεί αίμα≫
για το λατομείο. Ας
χυθεί λοιπόν αφού το
θέλουν!, σχολίασε
στην εφημερίδα μας
ο κ. Νίκος
Δ ρ α κ ό π ο υ λ ο ς
ρίχνοντας το γάντι στους κατοίκους που
αντιδρούν στη δημιουργία Λατομείου στην
περιοχή
Ο κ. Δρακόπουλος , ο οποίος πρόσφατα
έλαβε την έγκριση Περιβαλλοντικών όρων
για να δημιουργήσει λατομείο σχιστολιθικών
πλακών στην περιοχή Πατερόλακκα,
συνεχίζοντας τόνισε πως ο κόσμος πρέπει
να μάθει να υπακούει επιτέλους στους
νόμους ενώ επεσήμανε πως ≪δεν
απειλείται≫ και ότι έχει αγωνιστεί πολλάκις
για τη δημοκρατία. Τέλος ανέφερε πως αν
από το ΣτΕ του δοθεί πράσινο φως, αμέσως
θα εγκατασταθεί στην περιοχή και θα
ξεκινήσουν οι εργασίες για το λατομείο,
ακόμα και αν τον ≪συνοδεύσουν τα ΜΑΤ≫,
όπως χαρακτηριστικά ανέφερε

19 σχόλια:

  1. Για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία: Ποιός σπέρνει φόβους με μοναδικό κριτήριο το όφελός του;
    Ποιός έχει σε εκτίμηση την Πολύδροσο;
    Ησύχασε Καπετάνιο, ησύχασε! Κι άν ντέ και καλά νομίζεις ότι είσαι σε θέση να ...αιματοκυλήσεις τον τόπο, τότε σε συμβουλεύω, φέρε κανένα αρνί να σφάξεις και να δούμε τι θα κάνουμε όλοι μαζί, γιατί αλλοιώς σε βλέπω ...παραμάζωμα με τις σχιστόπλακες!
    Και βέβαια στον πανικό σου, έκανες ένα λάθος: Συσπείρωσες ΟΛΟΥΣ τους Σουβαλιώτες και πλέον είσαι μόνος σου και...ματωμένος. Εκείνη δε η σοβαρότητα (λέμε τώρα!) για την επένδυσή σου, με αυτά που είπες, πήγε και αυτή για το...σφαγείο. Καλά ξεμπερδέματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΕ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΗΣ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ! ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΗΣ ΥΣΗΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .....ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ???????
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΡΗΓΟΡΑ Κε ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΥΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΒΑΛΙΩΤΙΚΟ ΑΙΜΑ. ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ. ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΣ : ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ.
    ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΑΠΕΙΛΕΙΣ Ε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟ ΦΤΗΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ,ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ,ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΑΨΥΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ , ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΟΥ . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΕΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΔΩ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΑΚΟΟΟΟΟ....; ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ; ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ: ΤΟΥΣ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ... ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ! ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ Η ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΑΛΑ ΓΟΝΑΤΗΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΟΥ...), ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ... ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ... ΤΟ 70% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ... ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΣΕ ΦΟΒΗΘΟΥΝ... ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ "ΟΥΚ" ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ... ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κ. Δρακόπουλος δεν κάνει τίποτα περισσότερο απ΄αυτό που κάνει η τρικομματική κυβέρνηση. Όταν ο λαός αντιτίθεται στα σχέδια τους, τότε φωνάζουν τις δυνάμεις καταστολής για να λύσουν το πρόβλημα και να διαφυλάξουν τα συμφέροντα των "δυνατών", οικονομικά πάντα. Σκοπός μας είναι να μην αφήσουμε κανένα Δρακόπουλο να μας ισοπεδώσει. Γιατί καθημερινά αντιμετωπίζουμε εκατοντάδες σαν κι αυτόν! Η Τράπεζα που απειλεί να πάρει σπίτια, η ΔΕΗ με τα χαράτσια, η φορολογία που έρχεται για τα κοτέτσια!!!! Δεν θα περάσει και δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει ο κ. Δρακόπουλος!!!! Γιατί αν γίνει το λατομείο, θα ακολουθήσουν κι άλλλα "σπουδαία" έργα που θα έχουν κόστος στις ζωές όλων μας. Όπως ήταν το κλείσιμο του Γυμνασίου και τώρα το κλείσιμο του Κέντρου Υγείας στην Αμφίκλεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ.ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ.ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΦΕΡΕ ΜΑΤ ΦΕΡΕ ΣΤΡΑΤΟ ΦΕΡΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑΣΟΥ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΛΑΙΣ.ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΣΟΥΒΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ .ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑΞΕΡΕΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΠΙΣΟ ΣΟΥ .ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΠΙΣΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΩΣ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΑΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ,ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΑΜΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΣΕΙ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ!!!!!
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟΧΩΡΩ!!
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΑΣ ΧΥΘΕΙ, ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ.
    ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ??? ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .6 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:45 μ.μ.

    ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ .
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ...Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? Λ Ε Μ Ε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Ο ΔΡΑΚ. ΑΠΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ.
    ΕΣΥ ΣΤΑΘΗ ΘΑΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά ... του Παρνασσού οι Μπέηδες και της Άμφισσας οι Αγάδες κρύβονται απο χωρίου εις χωρίον....
    Οι Σύλλογοι όμως πού χάθηκαν?Διαλύθηκαν?Γιατί δεν ενημερώνουν?
    Ο λαλίστατος για άλλα θέματα και ...*επώνυμος* πρώην Προεδρος του Λαογραφικού τι λέει?
    Και να φαντασθείτε οτι είμαστε ακόμα μακριά απο τις Απόκριες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ
    Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??????
    ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΙΣΧΥΕΙ??????
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ , ΕΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΕΠΩΝΥΜΩΣ . . .
    ΚΑΙ ΩΣ ΄΄ΛΑΛΊΣΤΑΤΟΣ΄΄ ΑΛΛΑ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΟΜΩΣ (ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ) ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΡΩ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ..Η ΣΟΥΒΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ..ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ -ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ- ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ9 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:52 μ.μ.

    ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 6.37
    ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ......ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ....ΑΔΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή