Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ισχυροί νοτιάδες σήμερα Σάββατο 2 Φεβρουαρίου


Πολύ ισχυροί νοτιάδες θα ανεβάσουν την θερμοκρασία σήμερα Σάββατο 2 Φεβρουαρίου αλλά θα φέρουν και βροχές.

Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, που θα είναι περισσότερες στη Δυτική Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο και θα εκδηλωθούν λίγες ασθενείς βροχές, περιμένουμε σήμερα 2 Φεβρουαρίου 2013. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, θα κυμανθεί από -1 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 20 στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Αραιές νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί μέτριοι.
Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου