Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ
Θείο δώρο η Ζωή Μας. Μην τη σπαταλάμε. Μην τους τη χαραμίζουμε. Μας έχουν ποτίσει την ψυχή, το μυαλό, και τα μάτια με τη μαυρίλα τους. Με την βρωμοπροπαγάνδα και τα αισχρά ψέματα τους....

 Ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια έχουν ξεπατωθεί στο να μας δείχνουν τον αθλιότερο  τους εαυτό. Ακόμα και ο αγαρηνός μπορεί να μας λυπόταν και να μη μας έκανε τόσα, όσα αυτοί οι ελεεινοί γενίτσαροι των Άθλιων Αθηναϊκών Τηλεοπτικών και Θαλασσοδανείων.
 Από το πρωί ως το βράδυ μας μιλάνε για την αθλιότητα μας. Όταν δεν μας μιλάνε για τα χάλια που τα........
προκάλεσαν οι κολλητοί τους πολιτικοί, μας δείχνουν τουρκαλάδες να κρεβατώνονται, να κάνουν αιμομιξίες, να αλληλοσφάζονται, και να διαιωνίζουν το κτηνοβατικό τους είδος. Τί σχέση έχουν όλα αυτά με τον πολιτισμό και τη θρησκευτική και οικογενειακή μας παράδοση ρε συμπατριώτες που παρακολουθείτε τα κοπροκάναλα τους?. Είστε εσείς έτσι ή προσπαθούν να σας πάνε προς τα κει και να σας αποκτηνώσουν για να κάνουν εκείνοι καλύτερα τη δουλειά τους?. Έτσι σας έμαθαν οι γονείς και οι παπούδες σας?. Σας έμαθαν να τρώτε με τα χέρια και να φοράτε σαρίκι?. Να βρωμάτε από απλησιά πέντε αιώνων?.  Να τρώτε στο πάτωμα και όχι σε ένα ταπεινό τραπέζι ευλογημένο από τον Κύριο μας?. Να αερίζεστε όταν τρώτε και να αποπατείτε λίγο παραπέρα? Να έχετε ένα σπίτι ακατάστατο που βρωμά και ζέχει?. ΄Αυτά σας δείχνουν!.
      Θέλετε να γίνετε αυτό το πράγμα?. Όσοι το θέλετε είστε στο σωστό δρόμο προς αυτό το κατάντημα.  Έχετε ανοιχτή την τηλεόραση σας και παρακολουθείστε τους απτόητοι.  Όσοι όμως δε θέλετε να καταντήσετε έτσι,  σήμερα Ημέρα των Φώτων, του Αιώνιου Φωτός που εκπέμπει ο Ελληνικός Πολιτισμός εκ βαθέων χρόνων, αντιδράστε. Ζήστε εσείς και πνίξτε αυτούς τους ελεεινούς. Μην τους βλέπετε. στείλτε τους Άθλιους Αουραίους των Αθηναϊκών Τηλεοπτικών στα λαγούμια τους. Στραγγαλίστε τη φωνή τους που σας έχει δηλητηριάσει όλον αυτό τον καιρό!. Σκοτώνουν τον πολιτισμό μας τα κτήνη των Αθηναϊκών Τηλεοπτικών.  Εγκληματούν σε βάρος  των καλλιτεχνών μας και τους οδηγούν σε οικονομικό μαρασμό και αυτοκτονία!. Δεν είναι παρά παραγωγοί τουρκοπρωκτικών αθλιοτήτων για την τσέπη τους και μόνο και προσκυνάνε τον Μαμωνά. Στο τέλος πληρώνετε εσείς τα δάνεια τους. Αυτοί δεν πληρώνουν ποτέ.  Μην τους κάνετε τη χάρη. Ακούστε τη μουσική μας που έχετε στα σπίτια σας. Βγείτε περίπατο. Πηγαίνετε να επισκεφτείτε όλους εκείνους που τους παίρνατε μόνο τηλέφωνο. Πάτε και σε κανένα μουσείο να δείτε ποιοί είμαστε και ποιοί ήταν οι παπούδες μας.  Πάτε σε θέατρο που έχει φθηνές τιμές πια. Δείτε ακόμα και το άλμπουμ με τις φωτογραφίες των προγόνων σας και πόσο καθωσπρέπει ήταν. Πώς γλεντούσαν και γιόρταζαν όντας πάμπτωχοι.  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ. Μην τους δίνετε άλλο υπόσταση από την υπόσταση σας. Σας χρειάζονται για να κάνουν τηλεθεάσεις  και να τα παίρνουν απί τις διαφημίσεις, και όχι εσείς αυτούς Λίγο ακόμη έμεινε και καταρρέουν. Ψοφάνε. Σπρώξτε τους εσείς στα τάρταρα και όχι αυτοί εσάς. 

http://kafeneio-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου