Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Σοκ για κάτοικο της Γλυφά Φθιώτιδας που έπεσε θύμα διάρρηξης....Το περιπολικό δεν είχε καύσιμα

Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να πηγαίνεις πρώτη ημέρα του χρόνου στο εξοχικό σου και να το βρίσκεις «βομβαρδισμένο». Οι δράστες έκαναν επαγγελματική «δουλειά».
 Άνοιξαν με τροχό τρύπα στην περίφραξη. Έκοψαν τα καλώδια και κατέστρεψαν τον συναγερμό. Παραβίασαν με λοστό πλαϊνή είσοδο....
και στη συνέχεια έκαναν το σπίτι άνω - κάτω για χρήματα και κοσμήματα, για να φύγουν τελικά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις με κάποιες από τις ηλεκτρονικές συσκευές του σπιτιού, όπως τηλεόραση και ηχοσύστημα.
 Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το σοκ ήταν ακόμη πιο ισχυρό, για τον Λαμιώτη επιχειρηματία ιδιοκτήτη του σπιτιού, όταν επικοινώνησε με το Α.Τ. Στυλίδος και ζήτησε να πάει η αστυνομία από τη Στυλίδα για να καταγράψει το συμβάν.
 Ο αστυνομικός πολύ ευγενικά έδειξε να κατανοεί το πρόβλημά του, αλλά του εξήγησε ότι θα καθυστερήσει λίγο, γιατί το περιπολικό δεν είχε καύσιμα και έπρεπε να πάει στα Καμένα Βούρλα να εφοδιαστεί για να πάει μετά στη Γλύφα δηλ. Λαμία - Αθήνα μέσω Λάρισας. «Μετά τις Ράχες σειρά είχε η Γλύφα και ποιος ξέρει τι άλλο μας περιμένει. Η ανατολική Φθιώτιδα έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι. Δεν πάει άλλο. 
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Γι΄αυτό φωνάζω και παλεύω όχι μόνο να παραμείνει, αλλά και να ενισχυθεί το Α.Τ. Στυλίδας, αφού οι αστυνομικοί, που προσπαθούν φιλότιμα, δεν επαρκούν...». δήλωσε στο LamiaReport, ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.
 Newsbeast.gr .- 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου