Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Όλοι στον Παρνασσό!!!!!! - Ιμπαγάσα και στον Παρνασσό!


Είναι της μόδας τέτοια εποχή να τρέχουν όλοι να βρουν το χιόνι. Έτσι, έκανε ο Λαζαράκος, έτσι έκανε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Και για τους δύο έχουμε αποδείξεις....
αλλά μόνο με τον δεύτερο θα ασχοληθούμε. Ο μέσος του Ολυμπιακού βρέθηκε τις γιορτινές ημέρες στον Παρνασσό και στο χιονοδρομικό κέντρο με την οικογένειά του και δήλωσε ενθουσιασμένος. Πρώτη φορά βρήκε το χρόνο να το επισκεφτεί και πολύ το χαιρόμαστε για να έχουμε και κάτι διαφορετικό στη Λόλα, που σας έχει κουράσει στα ίδια και στα ίδια.

Ο Αργεντινός άσος με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, πλήρως εξοπλισμένοι κι έτοιμοι για σκι. Οι τρεις, αφού ο Ιμπαγάσα προτίμησε πιο safe σπορ, όπως να πίνει καφέ στο σαλέ. Καλά έκανε και η Λόλα αυτή την τακτική θα ακολουθούσε, αλλά και η μπουμπού με τη μπουμπού που έχουν και κούπες εσπρέσο και, μάλιστα, διπλού. Είναι φυσιολογικό, εν μέσω αγωνιστικής περιόδου να μην θελήσει να ρισκάρει ο Αριέλ Ιμπαγάσα με κάποιον πιθανό τραυματισμό εκτός γηπέδου κι έτσι περιορίστηκε στο να μοιράζει αυτόγραφα σε όσους κατάφερναν να τον αναγνωρίσουν!
 Γιατί στα χιόνια δεν είναι και εύκολο.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου