Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 σήμερα.....

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Χειμωνιάτικος ο καιρός των Φώτων με μποφόρ και χιόνια - Κλειστό και το Χιονοδρομικό στο Βελούχι, λόγω σφοδρής χιονοθύελλας


Επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός την Κυριακή των Θεοφανίων, με την ΕΜΥ να προβλέπει για τη συνέχεια της ημέρας βροχές ή χιονόνερο...
σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες περιοχές, χιόνια σε ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας με χαμηλό υψόμετρο.
Σε ετοιμότητα η βόρεια Ελλάδα, αναστολή λειτουργίας στα χιονοδρομικά του Καϊμακτσαλάν και του Πηλίου. Κλειστό και το Χιονοδρομικό στο Βελούχι, λόγω σφοδρής χιονοθύελλας.
Αισθητή θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει στην Αθήνα τους 6 βαθμούς Κελσίου.
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να πέσουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού ακόμα και σε πεδινές περιοχές της Ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας, ακόμα και της Αττικής.
Δείτε αναλυτικά τον καιρό 
Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί της Κυριακής στη Φλώρινα, ο υδράργυρος έδειξε -3 βαθμούς Κελσίου, ενώ σημειώθηκε ελαφρά χιονόπτωση μέσα στην πόλη, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν προβλήματα.
Λόγω ισχυρών ανέμων σε αναστολή βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν στην Πέλλα, ενώ κλειστοί είναι και οι δρόμοι που οδηγούν στο βουνό. Για τον ίδιο λόγο, σε αναστολή είναι και το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου.
Παράλληλα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης με έκτακτη ανακοίνωση του ενημερώνει πως στην περιοχή θα επικρατήσουν επικίνδυνα καιρικά καιρικά φαινόμενα με σφοδρούς ανέμους έντασης 7 - 8 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου