Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά και ομαλή λειτουργία του ΧΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Μας δυσκόλεψε ο καιρός σήμερα το πρωί με χιονοπτώσεις και ισχυρούς Β ανέμους. Πάντως το ΧΚΠ γι’ άλλη μια φορά δεν πτοήθηκε και έδωσε σε χρήση τους περισσότερους αναβατήρες του. Προς το μεσημέρι που βελτιώθηκε αισθητά ο καιρός δόθηκαν σε λειτουργία και οι υπόλοιποι αναβατήρες του ΧΚΠ (πλην του Ερμή)....
Δυστυχώς ο κόσμος φοβήθηκε τις καιρικές συνθήκες και δεν ανέβηκε στο βουνό με αποτέλεσμα η προσέλευση να ήταν περιορισμένη. Στα θετικά ωστόσο της ημέρας τα 15 εκατοστά φρέσκο χιόνι.
Αύριο προβλέπεται ηλιοφάνεια και κρύο. Σας περιμένουμε να χαρείτε τις πούδρες και τις καλοπατημένες μας πίστες.
Σας υπενθυμίζουμε ότι από αύριο επανερχόμαστε στο κανονικό ωράριο λειτουργίας για τις καθημερινές (09:00-17:00) και στις κανονικές τιμές (ενήλικας 15€ , μαθητής 8€ κ.λπ.)
 
Αύξηση προσελεύσεων το Δεκέμβριο!  Τα στατιστικά του Δεκεμβρίου 2012 είναι πολύ ενθαρρυντικά για το ΧΚΠ  αφού δείχνουν αύξηση τόσο στους επισκέπτες όσο και στους χιονοδρόμους! Εάν μάλιστα αναλογιστούμε ότι παρόμοια αύξηση είχε και ο Δεκέμβριος του 2011 σε σχέση με αυτόν του 2010, τότε για τον Παρνασσό ισχύει το… κάθε χρόνο και καλύτερα!
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας ενημερώνουμε ότι το SKI BUS Express, βρίσκεται σε οικονομικές διαφορές με την ΕΤΑΔ Α.Ε. και ως εκ τούτου δεν του δίδετε η έκπτωση 20% στα εισιτήρια χιονοδρομίας, όπως ισχύει για τα υπόλοιπα SKI BUS.
 
Δείτε μας στο youtubeκαι παρακολουθήστε το τελευταίο φιλμάκι που προστέθηκε από το φίλο και συνεργάτη του ΧΚΠ, φωτογράφο Κώστα Καλτσά: http://youtu.be/eeGdlTMGWSM
 
Ενημερωθείτεγια τις προσφορές των SKIBUSΚλαουδάτος μέσω των supergold.gr:
http://www.supergold.gr/deal/default/klaoudatosskibusdec12-1
 
 
ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα το πρωί είχαμε χιονοπτώσεις και προς το μεσημέρι νεφώσεις. Οι άνεμοι ήταν ισχυροί Bκαι η θερμοκρασία κυμαινόταν από -7˚ C έως -2°C.

Για αύριο προβλέπονται ηλιοφάνεια, μέτριοι Bάνεμοι και θερμοκρασία από από -8˚ C έως -2°C.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (αναβατήρες - πίστες)
Σήμερα λειτούργησαν οι αναβατήρες Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Βάκχος, Τηλέμαχος, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος, Ήρα, Παν,  babylift1 & 2 και οι πίστες, Αφροδίτη, Αίολος, Διηάνειρα, Περικλής, Ηρακλής, Βάκχος, Τηλέμαχος, Ερμής, Οδυσσέας, Σαχάρα, Δίας, Ηνίοχος, Ήρα, και Παν.

Αύριο θα λειτουργήσουν  καιρού επιτρέποντος οι αναβατήρες Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος, Ήρα, babylift1 & 2 και οι πίστες, Αφροδίτη, Αίολος, Διηάνειρα, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Οδυσσέας, Δίας, Περιφερειακή, Σαχάρα, Ηνίοχος και Ήρα.

Στα Chalet που λειτουργούν στα Κελλάρια και τη Φτερόλακα μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα ή snack δίπλα στο τζάκι.

ΔΡΟΜΟΙ
Οι δρόμοι προς το ΧΚΠ είναι ανοιχτοί αλλά χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.
Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πάντα ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου