Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΣΟ

Άν και έχανε με 1-0 ο Παρνασσός Αμφίκλειας, κατάφερε...

και γύρισε το παιχνίδι  νικώντας με 2-1 τον Παμμωλιακό.
Τα γκόλ σημείωσαν :
Για τον Παρνασσό ο Θ. Σκοτίδας και ο Χ. Ζωγράφος, για την ομάδα του Μώμου ο Μαλισσόβας.


Μετά από ένα καλό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγ. Σεραφείμ αντιμέτωπες ο τοπικός Αστέρας με τον πρωτοπόρο Κηφισσό βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 0-1. Το πρώτο 20' ανήκει στους γηπεδούχους με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν το παιχνίδι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι για να κερδίσουν τον αγώνα το οποίο ευτύχισαν να σκοράρουν στο 58' με τον έμπειρο Ρέββα, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Για τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Κουντουριώτης, Κωνσταντόπουλος, Γελαδάς και από τον Κηφισσό κορυφαίοι οι Μερμίγγης, Μάγκας Κ., Πανταζής χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Άψογη τριάδα των Καλιμάνη, Καρανικόλα, Φωτόπουλου.

ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Φούντας, Κούβαρης(68' Ντέλλας), Φουντουριώτης, Καραπτσιάς(85' Μακρής), Μπατσόγιαννης, Πότκα, Λαδάς, Ευσταθίου, Κωνσταντόπουλος, Ντούμος, Κατσαρέλης Στ.(80' Κανταράκης)

ΚΗΦΙΣΣΟΣ
Μερμίγγης, Ζουλέκου, Μάγκας Κ., Πανταζής, Ζιάκας, Μυλωνάς, Τζαβαλής(85' Πόρρος Παν.), Πόρρος Παρ., Βα'ί'τσος(85' Μάγκας Χ.), Ρέββας(90' Καπερώνης Λ.), Καραούζας

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΚΗΦΙΣΣΟΣ ευχαριστεί την ομάδα του Αγ. Σεραφείμ για την άριστη φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου