Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Αισθητή μεν πρόσκαιρη δε, η άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο!Νέα επιδείνωση του καιρού από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας

Την Πέμπτη αναμένεται ήλιος (καταπληκτικές συνθήκες για χειμερινά σπορ -έως και -5 με -8 το μεσημερι η θερμοκρασία στα 1500 μέτρα) και οι άνεμοι θα εξασθενήσουν σημαντικά
Την Παρασκευή ο καιρός...

θα παραμείνει καλός και θα γίνει πιο μαλακός με αραιή συννεφιά που στα περισσότερα χιονοδρομικά θα πυκνώσε χωρίς να δώσει όμως φαινόμενα. Εξασθενημένοι θα είναι οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία φαίνεται ότι θα σημειώσει αισθητή άνοδο στα χιονοδρομικά με την παράλληλη στροφή των ανέμων σε νοτιοδυτικούς γύρω στα 5-6 μποφόρ ενώ τα υψόμετρα χιονόπτωσης θα πρέπει εντοπιζονται πάνω από τα 2000 μέτρα.
Aπό τη Δευτέρα όμως οι χιονοπτώσεις και πάλι θα πυκνώσουν στα περισσότερα χιονοδρομικά και θα "κατέβουν" γύρω στα 1600 μέτρα τη Δευτέρα γύρω στα 1400 μέτρα την Τρίτη και ακόμα χαμηλότερα την Τετάρτη! Θα πρέπει να ακολουθήσει μια πρόσκαιρη βελτίωση στον καιρό όμως λίγο πριν τα Χριστούγεννα τα χιονοδρομικά μας θα πρέπει να ξαναχιονιστούν.. (δείτε το διάγραμμα θερμοκρασίας που θα επικρατήσει κατά μέσω όρο στο υψόμετρο των 1500 μέτρων για το επόμενο 15ημερο καθώς και την πιθανότα εκδήλωσης χιονοπτώσεων στα χιονοδρομικά της χώρας μας) Για ότι νεότερο θα υπάρξει άμεση ενημέρωση .

. SNOWREPORT TEAM 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου