Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Σταδιακή μεταβολή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας


Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr

Νεφώσεις προβλέπονται την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012, οι οποίες σταδιακά και από τα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.... Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα επεκταθούν στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά της χώρας, ενώ τις βραδυνές ώρες ισχυρές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στην Εύβοια και στα νησιά τού κεντρικού και νοτίου Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα βόρεια και τα δυτικά της χώρας και θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 5 έως 20 στη βόρεια Ελλάδα, 9 έως 23 στη δυτική Ελλάδα, 7 έως 23 στο βόρειο Αιγαίο και από 15 έως 28 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Από το βράδυ της Τετάρτης αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς στα βόρεια, καθώς θα επικρατήσει ισχυρό βόρειο ρεύμα.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από τα βορειοανατολικά, με ένταση από 4 έως 7 μποφόρ και τοπικά τις βραδυνές ώρες θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι αρχικά δυτικοί από 4 έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ σε βόρειους έως και 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί άνεμοι, εντάσεως από 4 έως 6 μποφόρ, και τοπικά τις βραδυνές ώρες και 7 μποφόρ.

Δείτε τη γενική πρόγνωση του καιρού για σήμερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου