Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Συνέντευξη των εκπροσώπων των φοιτητών του ΤΕΙ Άμφισσας στο AmfissaPress


Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησαν στο AmfissaPress οι εκπρόσωποι των φοιτητών του ΤΕΙ Άμφισσας, παρουσιάζοντας αναλυτικά τα γεγονότα της χθεσινής Γ.Σ. του ΤΕΙ Λαμίας.
Καταγγέλουν τη συμπεριφορά και τις μεθοδεύσεις της ...
Προέδρου του Παραρτήματος κ. Γιαλιτάκη, ενώ προβάλλουν τις θέσεις των φοιτητών και τη θέληση τους να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ το Παράρτημα στην πόλης της Άμφισσας.
Δείτε το video!

Η πρόεδρος κ. Σπανού Αγγελική και η αντιπρόεδρος κ. Γεμενεντζή Μαρία του συλλόγου φοιτητών του ΤΕΙ Άμφισσας παρουσιάζουν όλο το παρασκήνιο που οδήγησε σε αυτή την δυσμενή απόφαση για το ΤΕΙ Άμφισσας.

Πλήρης αδιαφορία από την Πρόεδρο του Παραρτήματος στα αιτήματα τους - αμέριστη συμπαράσταση από τους φορείς της πόλης και του νομού Φωκίδας.

Καταγγέλουν τους εκπροσώπους των φοιτητών Λαμίας για "άδειασμα" της απόφασης τους για παραμονή του ΤΕΙ στην πόλη μας.

ΠΗΓΗ : amfissapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.