ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Σύλληψη 4 λαθρουλοτόμων στη θέση Κερατόραχη στην Γραβιά


Η λαθροϋλοτομία φέτος δεν έχει προηγούμενο και τα ελληνικά δάση αντιμετωπίζουν άμεσο κίνδυνο.
Παρά την κινητοποίηση των τοπικών δασικών υπηρεσιών, πολλοί Έλληνες και ξένοι κόβουν ότι βρουν μπροστά τους είτε για να τα χρησιμοποιήσουν ως καυσόξυλα είτε για να τα πουλήσουν στην μαύρη αγορά ως καυσόξυλα....

 4 άτομα συνελήφθησαν από εργαζόμενους του δασονομείου Γραβιάς την ώρα που έκοβαν παράνομα 7 χλωρά έλατα στην θέση Κερατόραχη, πάνω από την Γραβιά στην Φωκίδα. 
Οι 4 παράνομοι υλοτόμοι, όλοι Έλληνες κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Γραβιάς , θα αντιμετωπίσουν πλέον την δικαιοσύνη ενώ κατασχέθηκε η ποσότητα των ξύλων που είχαν κόψει , το φορτηγάκι – γερανός που τα μετέφεραν και τα 2 αλυσοπρίονα που χρησιμοποιούσαν. 
Τα ξύλα σύμφωνα με τον νόμο θα βγουν σε δημοπρασία από το δασονομείο.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.