ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Βολές Καραγκούνη για την κατάσταση στο Πανεπιστήμιο Στερεάς(video)


Κατά της διοικούσας επιτροπή του Πανεπιστημίου Στερεάς, των υπουργών παιδείας αλλά και της τοπικής κοινωνίας στράφηκε το πρώην μέλος της διοικούσας Αμαλία Καραγκούνη...
μιλώντας στην εκπομπή «Για Σένα» του Star, για τις εξελίξεις στο ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της περιφέρειας.
Η κ.Καραγκούνη μίλησε με υποτιμητικά λόγια για την πρώην υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου, την οποία κατηγόρησε ότι εσκεμμένα αδιαφόρησε για την τύχη του δευτέρου τμήματος του πανεπιστημίου στη Λαμία, το οποίο θα βοηθούσε στην εξέλιξη του ιδρύματος. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη διοικούσα επιτροπή και στα μέλη που την απαρτίζουν πλέον, μετά την παρέμβαση της κ. Διαμαντοπούλου. Τους χαρακτήρισε ανίκανους και ότι δεν έχουν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων την πείρα να προσφέρουν στο πανεπιστήμιο. Καυστική ήταν η Αμαλία Καραγκούνη και για τη στάση της τοπικής κοινωνίας και όσων ενεπλάκησαν με το θέμα. Κατέληξε λέγοντας με νόημα, ότι δεν αξίζει στο πανεπιστήμιο Στερεάς, η τύχη που του ετοιμάζουν ορισμένοι.


 από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.