Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου


Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς ο επιχειρηματίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Με επιστολή του επικαλείται επαγγελματικούς λόγους, ευχαριστώντας τον Κλέαρχο Περγαντά, το περιφερειακό συμβούλιο και τους ψηφοφόρους του, υποσχόμενος να σταθεί στο πλευρό όλων.
 Ακολουθεί η επιστολή...

 Γραβιά, 04/10/2012
Για λόγους αυξημένων επαγγελματικών δραστηριοτήτων και μακροχρόνιας απουσίας μου στο εξωτερικό υπέβαλα στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας την παραίτησή μου από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη και τον Περιφερειακό Συμβούλιο για τη γόνιμη και δημιουργική συνεργασία.
Είναι αυτονόητο ότι θα στηρίζω κάθε προσπάθεια του Περιφερειάρχη και του Περιφερειακού Συμβουλίου με την ιδιότητα του απλού πολίτη.
Τέλος ευχαριστώ όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και δηλώνω ότι θα είμαι στο πλευρό τους.
Με εκτίμηση,
Παπαϊωάννου Πανουργιάς
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.