Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

«ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ» - η απάντηση του Δ.Καραγιάννη στη βουλευτή Α.Μανδρέκα


Απάντηση του Πολιτευτή (υποψήφιος Βουλευτής στις περασμένες εκλογές) των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Φωκίδα κυρίου Καραγιάννη Δημήτριου στην Βουλευτή Φωκίδας κ.Μανδρέκα Ασπασία σχετικά με άρθρο της τελευταίας στην εφημερίδα "Ώρα της Φωκίδας"
ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΔΡΕΚΑ «ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ..ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ» ....
Είναι τουλάχιστον προκλητικό αν όχι άνοο να τολμά η εκλεγμένη βουλευτής Φωκίδας και δη πολιτικός κυρία Μανδρέκα να «ποινικοποιεί» δια της απειλής τον πολιτικό αντίλογο και την πολιτική αντιπαράθεση. Είναι γνωστές οι τακτικές του «Τσοχατζοπουλισμού» ή δε άλλως η «τακτική του παραγόμενου φόβου» προκειμένου επιβληθεί η φίμωση και επικρατήσει ησιωπή αλλά και ταυτόχρονα η «θόλωση των νερών» προτάσσοντας όπως και η κυρία Μανδρέκα την απειλή εξάσκησης από την ίδια της αστικής μου ή της ποινικής μου δίωξης επί της δήθεν συκοφάντησης της, κατόπιν της παρεμβατικής ανακοίνωσης μου για την μετάθεση των 5 αστυνομικών υπαλλήλων στην Α.Δ. Φωκίδας. Επειδή όμως στην εναπομένουσα δημοκρατία μας,….. η οποία σαφώς παραπαίει και τείνει προς εξαφάνιση λόγω των «πρόθυμων» κατοχικών κυβερνήσεων οι οποίοι υφάρπαξαν την εξουσία εξαπατώντας για δεύτερη φορά τον Ελληνικό λαό για να παρέχουν πλήρη υποταγή μέσω του μνημονιακού ολοκληρωτισμού στους ηγεμόνες της ιδιότυπης τραπεζικής Δικτατορίας,…. υπάρχουν ακόμα θεσμοί που ανθίστανται σθεναρά στα «επιβαλλόμενα» καθώς επίσης πιστεύοντας ακράδαντα στην ανεξάρτητη Ελληνική  Δικαιοσύνη καλώ την κυρία Βουλετή να πράξει τα δέοντα κατ αυτήν.

«ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ» κ. Μανδρέκα.

Διαβάζοντας την απάντηση της κυρίας Βουλευτού Φωκίδας εύκολα διαπιστώνει και ο πιο αδαής την «περιορισμένη» παραγόμενη πολιτική σκέψη και επιχείρημα αφού η εν λόγω αντιπρόσωπος μας επιδεικνύει την πολιτική της τέχνη αλλά και την προάσπιση του συμφέροντος των πολιτών της Φωκίδας μέσω ενός ιδιότυπου  εξωκοινοβουλευτικού «διακανονισμού».

Με λίγα λόγια η κυρία Βουλευτής τολμά να διατείνεται ότι «διακανόνισε» ούτε λίγο ούτε πολύ την μετάθεση 5 αστυνομικών υπαλλήλων στον Νομό μας, όχι μέσω του θεσμικού της ρόλου και του κοινοβουλευτικού της αιτήματος και ελέγχου επερωτώντας εντός κοινοβουλίου τον αρμόδιο Υπουργό και παραθέτοντας τα χρόνια προβλήματα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζει η Α.Δ. Φωκίδας και τα οποία λόγω της Μνημονιακής πολιτικής των ολίγιστων κυβερνήσεων και δη του απροκάλυπτου Ψεύτη και αρχηγού του κόμματος της κ. Σαμαρά την έχουν καταστήσει «άμαχη» , παρά μόνον «κατάφερε» την ενίσχυση του Νομού μας «κανονίζοντας» τον «θεσμό» της Αστυνομίας «εν κρυπτώ και παραβύστω» τολμώ να πω, αφού άνευ κοινοβουλευτικής παρέμβασης η εν λόγω βουλευτής «ακύρωσε» τον θεσμό της ΕΛΑΣ και τα θεσμικά όργανα του συμβουλίου μεταθέσεων των Αστυνομικών Υπαλλήλων όσο και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ προκειμένου ενισχυθεί η Α.Δ. Φωκίδας.  Ενδεικτικά και μετά λόγου γνώσεως θα παραθέσω επιγραμματικά κάποια από τα πιο γνωστά ταλανίζοντα προβλήματα της Α.Δ. Φωκίδας και της συνολικής δύναμης των Αστυνομικών υπαλλήλων που την απαρτίζουν και που είναι επιφορτισμένοι για την επιβολή της έννομης τάξης. Η Μνημονιακή πολιτική των ολίγιστων έχει τον αντίκτυπο της και στην εδώ αποψιλωμένη αστυνομική δύναμη, ως επιτάσσουν οι «επιταγές» του Μνημονίου,   η οποία καλείται να συνδράμει με τουλάχιστον 20 άτομα σε περί των 4000 μεταγωγών καθ όλο το έτος με φυσικό αποτέλεσμα την ελλειπή Αστυνόμευση της Φωκίδας…. όταν  η Μνημονιακή πενία έχει επιβάλει «μπαλώματα» με μετακινήσεις προσωπικού από τον Νομό μας και επιβάλλονται παράνομες αποσπάσεις προσωπικού προκειμένου ενισχυθούν άλλοι νομοί της χώρας αφήνοντας αστυνομικά ακάλυπτο τον ήδη αποδυναμωμένο Νομό μας οι 5 Υπάλληλοι που ενίσχυσαν την Αστυνομική Δύναμη αποτελούν «σταγόνα στον Ωκεανό»….. όταν η επιβαλλόμενη «φτώχια» του ξεπουλημένου κράτους δεν έχει προηγούμενο με αποτέλεσμα οι κτηριακές εγκαταστάσεις της ΕΛΑΣ στο νομό μας όχι μόνο θυμίζουν «γιαπιά» αλλά και για να έχουν μια υποτυπώδη αξιοπρέπεια καλείται το ίδιο το προσωπικό να προτάξει το φιλότιμο του προκειμένου από το ήδη κουτσουρεμένο μισθό του συντηρήσει την εξαθλίωση των κτηρίων….. όταν τα περιπολικά «φέρετρα» είναι ακινητοποιημένα λόγω αδυναμίας συντήρησης τους αλλά επίσης και εκείνα ακόμα τα οποία είναι σε μάχιμη ενέργεια αδυνατούν να κινηθούν στην περιοχή δικαιοδοσίας αστυνόμευσης τους αφού για να βάλουν καύσιμο είναι αναγκασμένα να κατέβουν στην Πρωτεύουσα του νομού μας   προκειμένου εφοδιασθούν και να επιστρέψουν στην περιοχή τους για να αστυνομεύσουν… (όρα  περιπολικό Λιδορικίου). Παρόλα αυτά,…..  Κι όμως…… η κυρία βουλευτής τολμά να ζητά την ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ μου επειδή επισήμανα την κοροϊδία της πολιτικής της που δεν έχει προηγούμενο.

Σήμερα ζούμε στην εποχή του ακραίου αμοραλισμού, της αυθάδους καπηλείας, των ποικίλων πλαστογραφιών και προβοκατσιών της καλπάζουσας πολιτικής σήψης και παράκρουσης . Σε πείσμα εναντίωσης αυτών και θέλοντας να αντιπαλέψω τα ανωτέρω , όχι για να δώσω στους συντοπίτες μου μόνον την ελπίδα αλλά για να αποκαλύψω την υποκρισία, την παλαιοκομματική νοοτροπία, αλλά και την επωδό της πολιτικής ανοησίας θέλω να δηλώσω προς την κυρία βουλευτή αναλαμβάνοντας την ευθύνη των λόγων μου ότι θα της ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ όταν ως Αντιπρόσωπος του Φωκικού λαού τηρήσει η ίδια τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματος κάτω από την σημαία του οποίου εκλέχθηκε ως Βουλευτής.

Όταν κυρία Μανδρέκα τηρήσετε τα 18 σημεία του κ Σαμαρά τα οποία και εσείς κατά την προεκλογική περίοδο τα μνημονεύατε στους προεκλογικούς λόγους σας προκειμένου αποκομίσετε τους ψήφους εκλογής σας , όπως επίσης και τις βασικές Αρχές του γνωστού Ζάππειου 3 , όταν δεν θα ψηφίσετε την εξαθλίωση των Ελλήνων τότε … ΝΑΙ …. !!! θα σαςζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ ενώπιων του Φωκικού λαού. Σε αντίθετη περίπτωση θα εμμένω στους χαρακτηρισμούς του ΨΕΥΔΟΥΣ αλλά και της εξαπάτησης αφού η ανακολουθία λόγων και έργων θα αποδειχθεί κατά την ψηφοφορία των απεχθών και επαχθών μέτρων που θα κληθείτε να υποστηρίξετε και τελικά δια της ψήφου σας να συμβάλετε στην περεταίρω εξαθλίωση τουΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.-

Kαραγιάννης Δημήτριος
Υποψήφιος Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Φωκίδα

1 σχόλιο: