Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Εμπαιγμός με τις καταθέσεις στην Ελβετία

Εμπαιγμό και επιχείρηση συσκότισης της πραγματικότητας αποτελεί η κυβερνητική προπαγάνδα τάχα για τη «φορολόγηση» καταθέσεων που βρίσκονται στην Ελβετία, των κεφαλαίων που στο πλαίσιο της «ελεύθερης διακίνησης» φυγαδεύονται από τη χώρα και διακινούνται στους διαφόρους φορολογικούς παραδείσους της πλουτοκρατίας.

Για σχετική διαβούλευση βρίσκεται στην Ελβετία ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης, ο οποίος συναντήθηκε με εκπροσώπους των ελβετικών τραπεζών και της κυβέρνησης.
Στόχος είναι η εξεύρεση «ρύθμισης» με τη μορφή διακρατικής συμφωνίας, ανάλογης με αυτή που συμφωνήθηκε ανάμεσα στις ελβετικές αρχές και τις κυβερνήσεις Γερμανίας, Αυστρίας κ.ά.
Ο ντόρος γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την επίσημα χαρακτηριζόμενη φοροδιαφυγή.
Οι όροι της συμφωνίας, στο βαθμό που επιτευχθεί, θα περιλαμβάνουν την ανωνυμία των τρωκτικών – μεγαλοπελατών. Οι ελβετικές τράπεζες, θα «υπολογίζουν» το φόρο, στη συνέχεια θα το αποδίδουν στις ελβετικές αρχές, που με τη σειρά τους θα αποδίδουν στην ελληνική κυβέρνηση.
Να σημειωθεί πως ο κουρνιαχτός με τις καταθέσεις στην Ελβετία ξεσηκώθηκε εδώ και αρκετά χρόνια.
Έτσι τα διάφορα αρπακτικά, πάντα στο πλαίσιο της ελεύθερης διακίνησης κεφαλαίων, είχαν όλο το χρόνο να τις μεταφέρουν σε άλλους παραδείσους
 ΠΗΓΗ: Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου