Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

"Το θέατρο του παραλόγου, με 1,3 εκ. ευρώ για μετακίνηση αστυνομικών για τη ΔΕΘ"

Διαβάστε γιατί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κάνει λόγο, σε ανακοίνωση της, για θέατρο του παραλόγου στη ΔΕΘ
 Η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των πυλών της φετινής ΔΕΘ έχει ήδη αρχίσει, όπως και τα όργανα να χτυπούν, με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της συμπρωτεύουσας να κάνει λόγο για μετακίνηση 2.000 συναδέλφων τους αντί ποσού 1.300.000 ευρώ.

Στην πόλη θα συγκεντρωθούν τις επόμενες ώρες 4.500 αστυνομικοί, αριθμός που θεωρείται μεγάλος αν αναλογιστεί κανείς ότι οι αρμόδιοι έκαναν λόγο για μέτρα που θα είναι πιο ήπια από τις προηγούμενες χρονιές και ουσιαστικά αφορούν την ολιγόλεπτη ομιλία του πρωθυπουργού και τις πορείες των συνδικαλιστών.
Με δεδομένα λοιπόν όλα αυτά, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία χαρακτηρίζει "θέατρο του παραλόγου" όλα αυτά που συμβαίνουν, καθώς από τη μία μειώνονται οι μισθοί και από την άλλη σπαταλώνται 1,3 εκατομμύρια ευρώ για να μετακινηθούν αστυνομικοί για λίγες, ουσιαστικά, μόνο ώρες.
Εκτός αυτού, υπάρχει πρόβλημα και με τα αποθέματα καυσίμων της Ελληνικής Αστυνομίας στην πόλη, αφού σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, επαρκούν για δύο, το πολύ, μέρες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
"Την ώρα που η τρόικα απέρριψε τα ισοδύναμα μέτρα της Κυβέρνησης, την ώρα που ζητούμενο είναι oι μειώσεις των λειτουργικών δαπανών των Υπουργείων ,την ώρα που οι οριζόντιες και κάθετες μειώσεις των μισθών των αστυνομικών έχουν ήδη ξεπεράσει για το 2010 και 2011 το 35% και ξαναοδηγούμαστε σε μια παράλογη περικοπή του 12% των εισοδημάτων μας...
Την ώρα αυτή ακριβώς οι μετακινήσεις αστυνομικών δυνάμεων ανά την Ελλάδα έχουν υπερπολλαπλασιαστεί με ανάλογο υπερπολλαπλασιασμό του κόστους μετακινήσεων,χωρίς να υπάρχει μία στοιχειώδη μέριμνα για το τεράστιο λειτουργικό κόστος και βέβαια χωρίς, όπως έχει αποδειχτεί τις περισσότερες φορές, να χρειάζονται τόσες πολλές δυνάμεις.
Τρανή απόδειξη όλων αυτών είναι η μετακίνηση δύο χιλιάδων (2.000) αστυνομικών για τις μονοήμερες εκδηλώσεις και την παρουσία του Πρωθυπουργού στην Δ.Ε.Θ.... με κόστος που αγγίζει το 1.300.000ευρώ..........αν αυτό δεν αποτελεί "θέατρο παραλόγου"......τότε ας χαρακτηρισθεί η ανακοίνωση αυτή ως υπερβολή. Εξάλλου, όπως πληροφορούμαστε στα αποθέματα καυσίμων της ΕΛ.Α.Σ. στην περιοχή μας, ήδη  υπάρχει πρόβλημα με τον τεράστιο όγκο δυνάμεων, αφού η επάρκεια τους φθάνει μέχρι, το πολύ, δύο ημέρες".                                                      
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου