Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

"Η απόγνωση για το παιδί μου με έκανε να θέλω να πηδήξω στο κενό"





Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την γυναίκα που απειλούσε να πέσει στο κενό
H γυναίκα ζητούσε την αποφυλάκιση του γιου της, ενώ ο σύζυγός της, ανέφερε ότι ο γιος τους βρέθηκε στη φυλακή άδικα (κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία ενός 19χρονου). Παράλληλα, εξέφρασε την πικρία του και την απόγνωσή του, καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, το οποίο ενοικιάζουν, τους κάνει έξωση.
Η γυναίκας ανέβηκε στην ταράτσα κτιρίου δίπλα στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν το μεσημέρι και απειλούσε  να πέσει στο κενό.
Άμεσα κλιμάκια της πυροσβεστικής,  της αστυνομίας και ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ,  έσπευσε  στο σημείο καθώς η 50χρονη γυναίκα έχει ανέβει στον 8ο όροφο, στην ταράτσα του συγκροτήματος "Πολιτεία"  όπου στεγάζονται το νοσοκομείο Ερρίκος Ντιναν, ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, η Γενική Τράπεζα και πολλές ακόμη εταιρείες και απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή της.
Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε ο σύζυγος και τα παιδιά της που την εκλιπαρούν να μην κάνει πράξη την απειλή της,  αλλά ι και διαπραγματευτής της αστυνομίας.
"Η απόγνωση για το παιδί μου με οδήγησε σε αυτή την πράξη" είπε η Στέλλα Κίτσα λίγο μετά τη διάσωσή της από τον άνδρα της ΕΛΑΣ. 


"Χθες μου είπε να προσέχω τα παιδιά", είπε ο σύζυγός της Δημήτρης Κίτσας - Θεοδώρου, αλλά όπως τόνισε δεν φαντάστηκε τι εννοούσε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου