Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Σκάνδαλο: Τινάζουν στον αέρα το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού!

Βρισκόμαστε στα μέσα της καλοκαρινής περιόδου και όμως οι "εγκέφαλοι" του ΕΟΤ ακόμη να ενημερώσουν τους πολίτες και τους ξενοδόχους για το τι θα πράξουν τελικά με τα εισιτήρια του Κοινωνικού Τουρισμού!



Ο κόσμος είναι ανάστατος με αυτή την κωλυσιεργία, η οποία στοιχίζει τόσο στους πολίτες, όσο και τον κλάδο των ξενοδόχων. Όπως είναι άλλωστε γνωστό ο Κοινωνικός Τουρισμός αποτελούσε μια σημαντική οικονομική "ανάσα" για χιλιάδες ξενοδόχους, αλλά και για πολύ περισσότερους πολίτες που περίμεναν πως και πως τα κουπόνια για να απολαύσουν φθηνές και καλές διακοπές!

Τη στιγμή λοιπόν που για την προηγούμενη θερινή περίοδο, είχε υπάρξει ενημέρωση από τον Νοέμβριο και φέτος είμαστε στις αρχές Ιούλη και ακόμη δεν έχει υπάρξει ...μυρωδιά ανακοίνωσης, η κατάσταση μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο τραγική!

"Σε επικοινωνία μου με τον ΕΟΤ στην Αθήνα για να τοιυς εκφράσω τα παράπονα μου, ο υπάλληλος με ενημέρωσε ότι πιθανότατα αυτά θα έχουν εκδοθεί μέχρι τα τέλη Ιούλη. Μιλάμε για μια καταστροφή για τον τουριστικό κλάδο, αφού το 90% των Ελλήνων κάνουν διακοπές το καλοκαίρι", καταγγέλλει στο CretePlus ιδιοκτήτης ξενοδοχείου.

Σημειώνεται δε ότι είναι άγνωστος ακόμη ο αριθμός των κουπονιών που θα εκδωθούν. Είναι άγνωστο με λίγα λόγια πόσοι από τους πολίτες, οι οποίοι πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια θα λάβουν το "μαγικό χαρτάκι" των διακοπών.
Ρεπορτάζ: Ανδρέας Κριτσωτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου