Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Τρεις οι νεκροί στη Χίο - Στους δέκα οι τραυματίες - Δείτε βίντεο από το σημείο της τραγωδίας


Κατέληξε άλλη μία από τους επιβάτες του λεωφορείου του ΚΤΕΛ- μια 56χρονη γυναίκα- αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε σήμερα το πρωί στη Συκιάδα στη Χίο, στους τρεις.

Στο σημείο παραμένει η πυροσβεστική, ενώ συνεχίζεται, σύμφωνα με το politischios.gr, η μεταφορά των τραυματιών στα νοσοκομείο.


Το λεωφορείο παρέκλινε της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, ανέβηκε τις μπάρες, κι ανατράπηκε αφού πρώτα έκανε τρεις τούμπες στον αέρα, ενώ στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες.

Αυτή την ώρα το λεωφορείο ανασύρεται από τη χαράδρα με τη συνδρομή γερανού, προκειμένου να ερευνηθεί το εσωτερικό του για την ανεύρεση τυχόν και άλλων θυμάτων.
Σε μια άμορφη μάζα μετατράπηκε το λεωφορείο των ΚΤΕΛ που έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή της Συκιάδας στη Χίο και τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν δύο άνθρωποι.

Το chiospress.gr δημοσίευσε τις πρώτες- σοκαριστικές- φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος και τη μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και των νοσοκομείων για τον άμεσο απεγκλωβισμό των επιβατών που βρίσκονταν μέσα στο όχημα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το λεωφορείο βγήκε εκτός πορείας, έκανε «τούμπες» στον αέρα, πέρασε τις μπάρες, έπεσε στη χαράδρα και τυλίχτηκε στις φλόγες, παραμένουν άγνωστες.

Οι τραυματίες είναι τουλάχιστον δέκα, ανάμεσά τους και ο οδηγός του ΚΤΕΛ.













Δείτε το βίντεο...
 newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου