Ημερομηνία

Translate

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Πέμπτη, 3 Ιουλίου.....

MARKET IN - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ- ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - Για φθηνές αγορές

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Έλενα Ακρίτα: «Ο Κασιδιάρης ο άντρας ο πολλά βαρύς κρύφτηκε σαν την κοτούλα»

«Τα λεβεντόπαιδα της Χρυσής Αυγής δεν βοηθάν μόνο γριούλες στα ΑΤΜ, ε; Δέρνουν αλλοδαπούς, «κομμούνια» & όποιον δεν ανήκει στην αρία φυλή; Ποιος θα το ‘λεγε» έγραψε η Έλενα Ακρίτα στο Twitter!
Στην συνέχεια έγραψε: «Ρένα και Λιάνα πρέπει να μάθουν να το βουλώνουν μπροστά στον Αντρα. Την ήθελαν τη φάπα τους για να συνέλθουν, η θέση τους είναι στην κουζίνα». Και λίγο αργότερα έγραψε: «Ο Κασιδιάρης ο άντρας ο πολλά βαρύς κρύφτηκε σαν την κοτούλα για να αποφύγει το αυτόφωρο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.

Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.