Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Παραλίγο τραγωδία στο κέντρο της Λαμίας...

Ηλικιωμένος παραβίασε STOP και παρέσυρε μηχανάκι, στο οποίο επέβαιναν μητέρα με παιδί - Επιτέλους κάντε κάτι με τα διπλώματα των ηλικιωμένων !

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 6:00΄το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Έσλιν και Δροσοπούλου στο κέντρο της πόλης. Ο 75χρονος οδηγός του λευκού αγροτικού παραβίασε το STOP της Έσλιν και παρέσυρε το μηχανάκι που κινούταν κανονικά επί της Δροσοπούλου.........




Όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας στο LamiaReport, ο παππούς όχι μόνο δεν είδε το STOP, αλλά κόρναρε κιόλας για να κάνει στην άκρη το μηχανάκι.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, μετά τη σύγκρουση, το μηχανάκι το οποίο οδηγούσε 29χρονη και στο οποίο είχε και το μόλις 2,5 ετών κοριτσάκι της, έπεσε πάνω και σε άλλο σταθμευμένο, αυτοκίνητο.


Η μητέρα κράτησε κυριολεκτικά το παιδί στον αέρα για να μην τραυματιστεί, με αποτέλεσμα να χτυπήσει η ίδια πάνω με το κεφάλι στο αυτοκίνητο. Δυστυχώς δεν φορούσε κράνος, ούτε η μητέρα, ούτε το παιδί.


Οι περαστικοί, αλλά και οι καταστηματάρχες, που πετάχτηκαν έξω βλέποντας τη σκηνή, έκαναν τον σταυρό τους, που κατ΄αρχήν δεν χτύπησε το κοριτσάκι και πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στη μητέρα που αιμορραγούσε. Ευτυχώς δεν έδειχνε να έχει τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο διακομίσθηκε μαζί με το παιδί στο νοσοκομείο Λαμίας.



http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου