Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΤΣΙΠΡΑΣ : ΘΑ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

«Την Κυριακή το πάρτι της διαφθοράς τελειώνει» δήλωσε σε διακαναλική συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και τόνισε ότι στις 18 Ιουνίου θα αναλάβει τη διακυβέρνηση και θα μπει τέλος στο σάπιο οικονομικό και... 
πολιτικό σύστημα. Ο A. Τσίπρας επεσήμανε ότι ο τόπος πρέπει να έχει κυβέρνηση στις 18 Ιουνίου, τόνισε ότι δεν αποτελεί λύση μια κυβέρνηση «οικουμενικού αχταρμά» και ξεκαθάρισε ότι «μια Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα είναι μια ανάπηρη Ευρώπη».


Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι θα περικοπούν στο μισό η αμοιβή του πρωθυπουργού και των υπουργών και θα μπει τέλος στους ακριβά αμειβόμενους συμβούλους στα υπουργεία. 

Ο κ. Τσίπρας δεσμεύτηκε ακόμα για αξιοπρεπή σύνταξη και περίθαλψη ανεξάρτητα από το εισόδημα. Υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε οριζόντιες περικοπές και απολύσεις αλλά, όπως τόνισε, στόχος είναι ο εξορθολογισμός του δημόσιου τομέα, ενώ προανήγγειλε επαναφορά του κατώτατου μισθού για όλους. 

Ο κ, Τσίπρας επέμεινε στην ανάγκη συμπόρευσης και ενότητας των δυνάμεων της Αριστεράς. Κατηγόρησε τις «δυνάμεις του χθες» ότι «πετούν λάσπη» στον ΣΥΡΙΖΑ και επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει την ανοικοδόμηση της χώρας από τα ερείπια που αφήνει πίσω του η πολιτική των μνημονίων. 

Πρόσθεσε ότι θα επανεξεταστούν όλα τα μεγάλα σκάνδαλα ενώ αναφερόμενος στην περίπτωση της Siemens ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες και θα δοθεί τέλος στην ατιμωρησία. 

Καταλήγοντας ο κ. Τσίπρας έθεσε το δίλημμα ή κυβέρνηση της Αριστεράς με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ ή μνημονιακή κυβέρνηση με πυρήνα τη ΝΔ. 

«Δεν πρόκειται να σας προδώσουμε ποτέ, θα υπερασπιζόμαστε πάντα τα συμφέροντα του λαού και θα σας λέμε την αλήθεια», δεσμεύτηκε τέλος ο Αλέξης Τσίπρας.
http://fimotro.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. είμαστε ο απατεώνας λαός είμαστε όλου του κόσμου εχθρός ίππος Τρωάς δουλεμπόριο δραπετών με ομόλογα τους κλέψαμε μισθωτός από τον πλανήτη θα μας διώξουν ολοταχώς AVENGE ARCHBISHOP IAKOVOS BY SMASHING GREECE

    ΑπάντησηΔιαγραφή