Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

Θεατρικη Ομαδα Πολυδροσου
Είμαστε η θεατρική ομάδα Πολυδρόσου. Η δημιουργία της ομάδα μας ήταν μέρος της ανάγκης μας να εκφραστούμε μέσα από την τέχνη, να φέρουμε στο φως το ταλέντο μας και να μάθουμε για την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας με ευχάριστο τρόπο. 


 Η πρώτη μας παράσταση θα λάβει χώρα στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Αυγούστου και είναι ένα ελληνικό μιούζικαλ-κωμωδία που φέρει τον τίτλο:       « Σαν παλιό σινεμά ». Η  έμνευση και το σενάριο είναι δικά μου αν και υπάρχει δανεισμός κάποιων στοιχείων από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο εξ’ου και ο τίτλος!Δεν σας αποκαλύπτω όμως άλλα για να έρθετε να μας δείτε! Τέλος εύχομαι παρακολουθώντας την παρασταση μας, να ψυχαγωγηθήτε και να ερθετε σε επαφή με με το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Σας περιμένουμε όλους στο πανέμορφο χωριό μας...
                                      Η υπεύθυνη της Θεατρικής Ομάδας Πολυδρόσου                                              



Οι σπουδές μου πάνω στο θέατρο αλλά κυρίως η αγάπη μου γι’αυτό και η ανάγκη μου να προσφέρω στον τόπο μου, ήταν αυτά που με οδήγησαν πριν από λίγο καιρό να προσπαθήσω δειλά δειλά να δημιουργήσω εκ του μηδενός μια θεατρική ομάδα στο χωριό μας. Με μεγάλη μου χαρά μπορώ να πω οτι με τη βοήθεια των παιδιών που συμμετέχουν και των γονιών τους που αγκάλιασαν την προσπάθειά μου από την πρωτη στιγμή,  η ομάδα αυτή είναι μια ομάδα με μέλλον και προοπτική που πιστεύω θα προσφέρει στο χωριό μας πολλές όμορφες στιγμές. Η δημιουργία της ομάδας μας ήταν μέρος της ανάγκης μας να εκφραστούμε μέσα από την τέχνη, να φέρουμε στο φως το ταλέντο μας και να μάθουμε για την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας με ευχάριστο τρόπο.

Μήνα Μητροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου