Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ποιοι από τους “κορυφαίους” του ΠΑΣΟΚ μένουν εκτός

Α.Διαμαντοπούλου, Π.Γερουλάνος, Φ.Πετσάλνικος, Γ.Παπακωνσταντίνου, Γ.Ραγκούσης και άλλοι πολλοί από την σύνθεση του τελευταίου υπουργικού συμβουλίου μένουν εκτός βουλής.

Από τις 160 έδρες που είχε το 2009 το ΠΑΣΟΚ τώρα μόλις που κατάφερε να πάρει 41 βουλευτές.

Και όπως είναι φυσικό κορυφαία στελέχη του κόμματος μένουν εκτός βουλής.

Στη Α' Αθηνών το ΠΑΣΟΚ εκλέγει μόλις ένα βουλευτή και αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης. Έτσι εκτός θα μείνουν η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου, ο Νάσος Αλευράς, ο υπουργός Πολιτισμού  Παύλος Γερουλάνος, ο υφυπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου και  ο Χρήστος Παπουτσής.

Στη Β' Αθηνών έγινε πραγματική πανωλεθρία για το ΠΑΣΟΚ αφού από 20 βουλευτές θα βγάλει μόνο τέσσερις. Τις θέσεις αυτές θα πάρουν ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Μίμης Ανδρουλάκης και ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Εκτός θα μείνουν ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης, ο Πέτρος Ευθυμίου, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας αλλά και η Μιλένα Αποστολάκη, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Τηλέμαχος Χυτήρης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Άννα Νταλάρα, η Ροδούλα Ζήση που ήταν και αντιπρόεδρος της Βουλής.
Εκτός μένει και ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου που είχε κατέβει υποψήφιος στο υπόλοιπο Αττικής.

Το ΠΑΣΟΚ στην Καστορία δεν εκλέγει βουλευτή και έτσι εκτός μένει και ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.
Άλλη μια απώλεια είναι στην Κέρκυρα που δεν βγάζει επίσης βουλευτή και εκτός μένει η Άντζελα Γκερέκου.

Στη Θεσσαλονίκη τώρα ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης αλλά στην Α΄Θεσσαλονικής εκλέγει μόνο ένα βουλευτή και την έδρα αυτή θα την πάρει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Έτσι λογικά θα μείνουν εκτός ο Γιάννης Μαγκριώτης, η Χρύσα Αράπογλου αλλά και η Εύα Καϊλή.

Εκτός θα μείνει και ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης αφού στην Κορινθία το ΠΑΣΟΚ δεν εκλέγει κανένα βουλευτή.

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου