Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - PABA BEAR SKI CUP 2012

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: 13 Απριλίου 2012
ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: 08:00
KΑΙΡΟΣ: ηλιοφάνεια
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΙΟΝΙΟΥ: σφικτό
ΧΙΟΝΙ: 30 εκατ. νέο χιόνι
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ: 10-4-2012
ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΕΜΟΥ: Μέτρια
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: 30 εκατ. φρέσκο χιόνι στις πίστες
ΜΕΣΟ ΥΨΟΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΠΙΣΤΩΝ: 140 εκατ.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: 7 από τους 17 αναβατήρες
ΔΡΟΜΟΙ: Ανοικτοί
ΑΛΥΣΙΔΕΣ: Απαραίτητες
ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΙΚΙχΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ:   2
Πηγή ενημέρωσης: Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού
Λειτουργία Χ.Κ. Παρνασσού
Από τη Διεύθυνση του Χ. Κ. Παρνασσού ανακοινώνεται ότι το Χ.Κέντρο θα είναι κλειστό ανήμερα το Πάσχα, Κυριακή 15 Απριλίου, ενώ από τη Δευτέρα 16 Απριλίου μέχρι την Κυριακή 29 τουτρέχοντος μήνα θα λειτουργεί, προσφέροντας έκπτωση 50% σε όλους τους φίλους του σκι και του βουνού. Οι συνθήκες είναι ιδανικές καθώς το χιόνι στις πλαγιές του Παρνασσού είναι άφθονο και σε πολύ καλή κατάσταση, προς χαρά όλων όσοι είναι λάτρεις των χειμερινών σπορ μικρών και μεγάλων αλλά και του βουνού εν γένει.

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού , σε συνεργασία με την Σχολή σκι Πάππος –Μπαλντούμης διοργανωνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το PABABEARSKICUP 2012, αγώνα ανοιχτής συμμετοχής για παιδιά προαγωνιστικής ηλικίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου 2012 και θα διεξαχθεί στα Κελάρια του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, με ώρα εκκίνησης 10.00 το πρωί.
Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν και θα αγωνιστούν σε 7 κατηγορίες ανά σχολική τάξη (έξι τάξεις δημοτικού και μία για νήπια).Ο πρώτος όλων των κατηγοριών που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο θα κερδίσει Κύπελλο και ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι πέδιλα του σκι, προσφορά της Σχολής Σκι Πάππος- Μπαλντούμης ενώ μετάλλια, διπλώματα συμμετοχής αλλά και πολλά αλλά δώρα θα δοθούν στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας. Μετά το τέλος των αγώνων στους μικρούς φίλους θα προσφερθούν δροσιστικοί χυμοί και πασχαλινές λιχουδιές.
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τον αγώνα, πέρα από την ημερήσια παιδική κάρτα εισόδου στο Χιονοδρομικό κόστους 8€.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 22670 31552 begin_of_the_skype_highlighting 22670 31552 end_of_the_skype_highlighting από τις 10.00 π.μ έως τις 2.00 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ. ή να στείλετε email στο pappos@otenet.gr. Επίσης, συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στη Γραμματεία της Σχολής Σκι Πάππος-Μπαλντούμης.
Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν το δικό τους εξοπλισμό, ενώ προτείνεται να έχουν και δικό τους κράνος. Επισημαίνεται, ότι για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και όλων των επισκεπτών στο Χιονοδρομικό Κέντρο υπάρχει ιατρός και ασθενοφόρο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου