Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - Με άφθονο χιόνι, συνεχίζουμε και τον Απρίλη


Αναρτήθηκε από Πολύδροσος Παρνασσού
 Το βουνό έχει πάρα πολύ χιόνι και η ποιότητά του παρά τη ζέστη παραμένει καλή τουλάχιστον μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι.
Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών όμως αλλά και της ανάγκης για καλή διάστρωση των πιστών για την Κυριακή, αναβλήθηκε η λειτουργία της 12ωρης συνεχούς λειτουργίας του ΧΚΠ (Non Stop Ski). Ωστόσο εχθές δόθηκε παράταση στο ωράριο λειτουργίας των αναβατήρων κατά μία ώρα.
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν στη Φτερόλακα οι Προαγωνιστικοί Αγώνες Νοτίου Περιφέρειας στο σύνθετο για αγόρια και κορίτσια που διοργάνωσαν ο ΕΟΣ Αθηνών και η ΕΟΧ. Οι συμμετοχή των αθλητών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού συμμετείχαν πάνω από 100 παιδιά! Επίσης μεγάλη ήταν και η προσέλευση θεατών που παρακολούθησαν τον αγώνα αποδεικνύοντας ότι οι αγώνες χιονοδρομίας (και παρά την οικονομική κρίση) υποστηρίζονται ακόμη από πλήθος κόσμου!
Λειτουργία ΧΚΠ και τον Απρίλη
Μπαίνουμε στον Απρίλη. Τα περισσότερα Χ/Κ της χώρας ετοιμάζονται για κλείσιμο ή έχουν ήδη κλείσει. Το ΧΚΠ όμως (όπως και κάθε χρόνο άλλωστε) θα παραμείνει ανοιχτό δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους χιονοδρόμους να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ με ανοιξιάτικες συνθήκες.
Τα χαρακτηριστικά των συνθηκών αυτών είναι ότι οι πίστες παραμένουν παγωμένες και σε πολύ καλή κατάσταση μέχρι το μεσημέρι και είναι ιδανικές για τους χιονοδρόμους υψηλού επιπέδου ενώ από το μεσημέρι που μαλακώνουν παραμένουν ασφαλείς και είναι ιδανικές για κάθε επίπεδο χιονοδρόμου.
Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις Απριλιάτικες συνθήκες (καθαροί δρόμοι πρόσβασης, καλοπατημένες πίστες, άφθονο χιόνι και μηδενική ουρά στις πίστες) και ελάτε να διασκεδάσετε και να χαρείτε στις πίστες του ΧΚΠ!!! 
Σας ενημερώνουμε τέλος ότι αύριο θα διεξαχθεί στο ΧΚΠ αγώνας ορεινού τρεξίματος, ο 3ος αγώνας του MTR CUP 2012 με την ονομασία Parnassoscircuitsnowrunningrace. Λεπτομέρειες στο: http://www.mountain-sports.gr/agones/MTR-CUP-2012/MTR-CUP-2012-3os-agonas
 
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, σήμερα θα έχουμε ηλιοφάνεια, ασθενείς ΝΔ ανέμους και οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από 2οC έως +8οC
  
Θα λειτουργήσουν 
οι αναβατήρες:
 Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Τηλέμαχος, Βάκχος, Ερμής, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος (Νο6), Ήρα (Νο7), Παν (Νο10), Πυθία (Νο14), baby1 & baby3.
Και οι πίστες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Διηάνειρα, Τηλέμαχος, Βάκχος, Ερμής, Οδυσσέας, Δίας, Σαχάρα, Παν (Νο10), Πυθία (Νο14), Ηνίοχος (Νο6) και Ήρα (Νο7).
Για περισσότερη φωτοενημέρωση  και σχόλια των ίδιων των επισκεπτών ΧΚΠ στο  forum snowclub
http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=14093&st=620
Φωτοενημέρωση στο facebook:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000809266592
Για περισσότερες πληροφορίες (καιρός, τιμές, κατάσταση πιστών, λειτουργία αναβατήρων) μπορείτε να επικοινωνείτε 24 ώρες/24ωρο στα τηλέφωνα: 2234022700, καθώς και στο 80011 00300 (κλήση δωρεάν).





ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: 1 Απριλίου 2012

ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ:08:10

KΑΙΡΟΣ: ηλιοφάνεια

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΙΟΝΙΟΥ: σφικτό

ΧΙΟΝΙ: 50 εκατ. νέο χιόνι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ: 13-3-2012

ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΕΜΟΥ: Ασθενής

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Το χιόνι το πρωί παγωμένο

                                   Το μεσημέρι σουπιάζει

ΜΕΣΟ ΥΨΟΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΠΙΣΤΩΝ: 200 εκατ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: 15από τους 17 αναβατήρες

ΔΡΟΜΟΙ: Ανοικτοί

ΑΛΥΣΙΔΕΣ: Απαραίτητες
ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ:   2

Πηγή ενημέρωσης: Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου