Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο internet από βλάβη του ΟΤΕ

Αποκαταστάθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η βλάβη σε διακομιστές του ΟΤΕ, λόγω της οποίας πολλοί συνδρομητές της εταιρείας είχαν μείνει χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο.


Το πρόβλημα εμφανίστηκε στις 11.30 το πρωί «λόγω τεχνικής βλάβης σε κεντρικούς server του δικτύου» ανακοίνωσε αρχικά ο ΟΤΕ, επισημαίνοντας ότι ο«οι τεχνικοί του εργάζονται εντατικά για να αποκαταστήσουν τη δυσλειτουργία».

Με νεότερη ανακοίνωση στις 16:00, ο ΟΤΕ δηλώνει ότι «μετά από συντονισμένες προσπάθειες, η δυσλειτουργία αποκαταστάθηκε και οι υπηρεσίες Internet είναι διαθέσιμες για το σύνολο των πελατών της εταιρείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.