Ημερομηνία

Translate

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Σάββατο 5 Ιουλίου.....

MARKET IN - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ- ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - Για φθηνές αγορές

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Εργαστήρια Παραδοσιακών Τεχνών και Επαγγελμάτων στην Αράχωβα

Αναρτήθηκε από iteanet
Mια πρωτοποριακή προσπάθεια ξεκίνησε η Δημοτική Ενότητα Αράχωβας στο Λαογραφικό Μουσείο δημιουργώντας Εργαστήρια Παραδοσιακών Τεχνών και Επαγγελμάτων. Στόχος είναι να διατηρηθούν τα παραδοσιακά επαγγέλματα της Αράχωβας και να συνδεθούν εφόσον είναι εφικτό με την παραγωγική διαδικασία αποφέροντας οικονομικά οφέλη στον τόπο μας. Ζητούμε όσες και όσοι θέλουν να διδάξουν η να μάθουν κάποια από αυτές να δηλώσουν συμμετοχή στα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής. 
Ενδεικτικά Παραδοσιακά Επαγγέλματα: ...
Υφαντική
Εργόχειρα κάθε είδους(κεντήματα,βελόνες)
Κατασκευή Στολής(ποδιές,πουκάμισα,μαντίλες κ.τ.λ)
Τέχνη του τσαρουχά,πετρά,ξυλογλυπτική κ.τ.λ
Παρασκευή παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων 
Τα μέλη της Επιτροπής: 
Γιώργος Ανδρέου 6944343245 
Στέλιος Λούσκος 6974453106 
Σπύρος Κομνάς 6972552260 
Λουκάς Παπαλεξανδρής 6970590549 
Καλή Λούσκου 6972814243 Γιάννης Φάππας 6945135021 
ΠΗΓΗ/ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Ntefi 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.

Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.