Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Οι γιατροί του κόσμου και στην Φωκίδα

Συλλογή συσκευασμένων τροφίμων, ρούχων κ.λ.π. την Παρασκευή16/03/2012 με την παρουσία των Γιατρών του Κόσμου στο ΚΕΠ του Δήμου Δελφών για να προωθηθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Δήμου Δελφών.


Στη Δημοτική Κοινότητα Δελφών ο Δήμος Δελφών σε συνεργασία με το Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φωκίδας θα υποδεχθούν την Παρασκευή 16/03/2012 και ώρα 18.00 στο Κ.Ε.Π. της Δ.Ε. Δελφών τους Γιατρούς του Κόσμου.
Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας, τηρώντας για περισσότερα από 20 χρόνια πιστά τις αρχές τους, συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη εντός και εκτός Ελληνικών συνόρων. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεργάζονται με τις Ελληνικές Λέσχες - Club των τετρακίνητων οχημάτων με στόχο τη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής προσφοράς και της βοήθειας στο συνάνθρωπο αυτή τη φορά στη Στερεά Ελλάδα.
Στο Δήμο Δελφών, στο Κ.Ε.Π(Β.Παύλου &Φρειδερίκης 12, ΔΕΛΦΟΙ) θα συγκεντρώνονται από το πρωί της Παρασκευής 16/3 ώρα 9.00 έως προχωρημένες νυχτερινές προσφορές των συμπολιτών μας συσκευασμένα τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια κ.λ.π. προκειμένου να καταλήξουν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία ΑΜΦΙΣΣΑΣ και ΙΤΕΑΣ του Δήμου Δελφών.
Μεταξύ 2.00 – 3.00 πρωινή του Σαββάτου 17 Μαρτίου 2012 θα σταθμεύσουν στους Δελφούς είκοσι (20) οχήματα με τους γιατρούς του κόσμου. Η παραμονή τους για μία ώρα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο έμπροσθεν του ξενοδοχείου « ΒΟΥΖΑΣ» .

Λεπτομέρειες 

Συντάχθηκε από την Λένα Παρασκευά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου