Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Πάνε να μας τρελάνουν


Χρυσοχοϊδης: Ο Παπουτσής "εξάρθρωσε" τη ΔΙ.ΑΣ.


Δημοσιευμένο στις Πέμπτη, 08 Μαρ. 2012 14:58
















Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ



Με τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη τα έβαλε ο Μ. Χρυσοχοϊδης λέγοντας πως αστυνομικοί της Ομάδας βρίσκονται στα γραφεία και όχι στους δρόμους. Υποσχέθηκε να βγάλει "έξω" απο αύριο κιόλας άλλους 700 αστυνομικούς.
Τα πυρά του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη δέχθηκε ο Χρήστος Παπουτσής. Κατα την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε οτι "όταν έφυγα πριν από 17 μήνες, η ΔΙΑΣ είχε 2.000 αστυνομικούς και 1.000 μοτοσικλέτες. Τώρα, μαθαίνω ότι στο δρόμο είναι 1.300 και οι άλλοι στα γραφεία". Αναρωτήθηκε μάλιστα " σε ποιών τα γραφεία βρίσκονται οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί".

Ο κ. Χρυσοχοϊδης υποσχέθηκε οτι απο αύριο κιόλας θα βγάλει στο δρόμο άλλους 700 αστυνομικούς ενώ "κοντά σ' αυτούς θα προστεθούν πολύ γρήγορα άλλοι 1.000".

Κατα τ' άλλα ο νέος υπουργός προστασίας του πολίτη έδωσε έμφαση στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της ανομίας ενώ μιλώντας για το κέντρο της Αθήνας είπε χαρακτηριστικα: "Δεν υπάρχει κέντρο Αθήνας σήμερα" συμπληρώνοντας οτι έχει υποβαθμιστεί και χρειάζεται να βελτιωθούν σημαντικά οι υποδομές. Πρόσθεσε μάλιστα οτι στο παρελθό έχει στείλει πολλές επιστολές για το θέμα χωρίς ωστόσο να βρεθεί καποια λύση.

Πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου