Ημερομηνία

Translate

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.....…....

MARKET IN - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ- ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - Για φθηνές αγορές

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2026

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τον Πάνο Βλάχο στην Άμφισσα

ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Κυριακή 12 Ιουλίου, ώρα 21:30

Άμφισσα - Πλατεία Κεχαγιά

Είσοδος Ελεύθερη....

Το Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» είναι η πιο σημαντική δραστηριότητα του Δικτύου Δελφών και αποτελεί πρωτοβουλία του Δήμου Δελφών, του Δήμου Δωρίδας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού. 

Το 8ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» παρουσιάζει τον ταλαντούχο Πάνο Βλάχο σε ένα πρόγραμμα που ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην ενέργεια του live και στη δύναμη της αφήγησης που τον χαρακτηρίζει. Με τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί, τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο «πληγή έμπνευσης», νέα ανέκδοτα κομμάτια, αλλά και υλικό που συνεχίζει να εξελίσσεται επί σκηνής, υπόσχεται μια βραδιά άμεση, αληθινή και γεμάτη παλμό. Ιδιαίτερη χαρά για το φεστιβάλ αποτελεί το γεγονός πως ο Πάνος Βλάχος επιστρέφει στην πατρίδα καταγωγής του, τη Φωκίδα. 

Συμμετέχουν: Αλέξανδρος Κούρος (πλήκτρα), Χρήστος Ζαντιώτης (ηλεκτρική κιθάρα), Κώστας Φόρτσας (πνευστά), Ευριπίδης Διονυσιάδης (μπάσο), Φοίβος Άνθης (τύμπανα). Ηχοληψία: Νίκος Κωνσταντάκης, Γιώργος Τσατσούλης. Παραγωγή: IMAGINART. Φωτογραφίες: Γιώργος Σπανός, Γραφιστικά: Φοίβος Μποζάς

 

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης
Email:
info@kokolakispr.gr και kokolakispr@gmail.com



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Το περιεχόμενο (κείμενο & φωτογραφίες) προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ή χρήση χωρίς άδεια απαγορεύεται. ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.