Ημερομηνία

Translate

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

..........

MARKET IN - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ- ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - Για φθηνές αγορές

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2026

ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ: Ευχαριστίες και συγχαρητήρια για τις Μικτές Ομάδες Κ14 & Κ16

Με την ολοκλήρωση των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14 & Κ16 (Α΄ Φάση), η ΕΠΣ Φωκίδας απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στις αποστολές των Μικτών Ομάδων, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια, τη συνέπεια και το αγωνιστικό τους ήθος. ....Παράλληλα, συγχαίρει τους αθλητές που διακρίθηκαν, καθώς και όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την κοινή προσπάθεια, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επιτυχημένη παρουσία των Μικτών Ομάδων της Ένωσης.

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Η ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ, με το πέρας των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14 & Κ16 1ης Φάσης, ευχαριστεί όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στις αποστολές των Μικτών Ομάδων Κ14 & Κ16. 

Συγχαίρει θερμά τους ποδοσφαιριστές ΒΩΤΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ & ΝΤΟΥΖΑ ΧΡΗΣΤΟ , που κλήθηκαν  να συμμετέχουν στο  Αναπτυξιακό  Πρόγραμμα   Κ14  Προεπιλογής Περιφερειών  4ου & 6ου ομίλου, που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο .

Ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία, τους δύο προπονητές των Μικτών Ομάδων ΕΠΣ Φωκίδας, κυρίους ΙΩΑΝΝΗ ΛΥΤΡΑ &  ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΤΣΑΒΑ. 

Επίσης, η  ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ευχαριστεί :

  Το ταξιδιωτικό γραφείο `` ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ ΄΄  για την συνεργασία και την ασφαλή μετακίνηση των αποστολών της ΕΠΣ Φωκίδας. Ευχαριστεί ιδιαιτέρως,  το  Ταξιδιωτικό Γραφείο για την παροχή της δωρεάν μετακίνησης των αποστολών μας,  στην Λαμία. 

Την  κα.  Γεωργία  Σαλτά,  για την δωρεά  εμφιαλωμένων νερών για τις   Μικτές Ομάδες αλλά και για την  ΕΠΣ Φωκίδας. 

Τον Φούρνο ``Χολέβα ΄΄ για την εξαιρετική συνεργασία και  την άριστη ποιότητα που προσέφερε στις Μ.Ο. .   

Την πιτσαρία CIAO, για την συνεργασία και την εξυπηρέτηση των φιλοξενουμένων ΕΠΣ. 

Τον χειρούργο - ιατρό κ. Αλεξανδρη , για την άμεση ανταπόκριση και τον άψογο  επαγγελματισμό του,  σε όλους τους εντός έδρας αγώνες μας. 

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς των ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν κοντά,  όχι μόνο στους αγώνες των Μικτών Ομάδων αλλά και στις προπονήσεις τους. 

Ευχαριστούμε όλους εσάς που με τον δικό σας τρόπο συμβάλατε στις Μικτές Ομάδες ΕΠΣ Φωκίδας. 

Ευχαριστούμε πολύ.  

                                                            ΓΙΑ  ΤΗΝ Ε.Ε.     

                   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο  ΕΚΤ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 


        ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ                                   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Το περιεχόμενο (κείμενο & φωτογραφίες) προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ή χρήση χωρίς άδεια απαγορεύεται. ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.