Μετά την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία και της 5ης αγωνιστικής στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Φωκίδας, η εικόνα των βαθμολογιών αρχίζει να διαμορφώνεται και τα πρώτα φαβορί κάνουν ήδη αισθητή την παρουσία τους......
Α’ Κατηγορία – Ο Απόλλων Ευπαλίου συνεχίζει αήττητος
Στην κορυφή της Α’ κατηγορίας παραμένει ο Απόλλων Ευπαλίου, ο οποίος με 6 νίκες και 1 ισοπαλία οδηγεί τη βαθμολογία στους 19 βαθμούς, έχοντας εντυπωσιακή επίθεση με 22 γκολ υπέρ και μόλις 2 κατά.
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Φωκικός με 17 βαθμούς, παρουσιάζοντας επίσης σταθερή πορεία με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Τρίτος ο Ησαΐας Δεσφίνας με 13 βαθμούς, ενώ ακολουθούν ο Οδυσσέας Ανδρούτσος (10 βαθμοί), η Γλυφάδα Δωρίδας (9 βαθμοί) και ο Αστέρας Ιτέας (3 βαθμοί).
Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται η Ακαδημία 94 (2 βαθμοί) και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ιτέας (1 βαθμός), οι οποίοι αναζητούν βαθμολογική ανάκαμψη στις επόμενες αγωνιστικές.
Β’ Κατηγορία – ΟιάνθηΓαλαξιδίου στην πρωτοπορία
Στη Β’ κατηγορία, η Οιάνθη Γαλαξιδίου προηγείται με 12 βαθμούς και 4 νίκες σε 5 αγώνες, έχοντας σαφές προβάδισμα στη μάχη της κορυφής.
Δεύτερος βρίσκεται ο Διαγόρας Πολυδρόσου με 7 βαθμούς, μετά την αφαίρεση 3 βαθμών λόγω περσινής ποινής. Ακολουθούν ο Τολόφωνας Ερατεινής (5 βαθμοί), ο Κούμαρος Μοναστηρακίου (4 βαθμοί), ο Αμφισσαϊκός 2006 (3 βαθμοί) και η Μυωνία χωρίς βαθμούς μέχρι στιγμής.
Ο ανταγωνισμός κορυφώνεται
Με τις ομάδες να έχουν πλέον μπει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό, το ενδιαφέρον για τη συνέχεια των πρωταθλημάτων παραμένει αμείωτο. Στην Α’ κατηγορία η μάχη για την κορυφή αναμένεται συναρπαστική, με Απόλλωνα Ευπαλίου και Φωκικό να δείχνουν ότι θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους. Αντίστοιχα, στη Β’ κατηγορία η Οιάνθη Γαλαξιδίου δείχνει δυνατή, ενώ ο Διαγόρας Πολυδρόσου κυνηγά την επιστροφή στην κορυφή.
Οι επόμενες αγωνιστικές αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι ομάδες προσπαθούν να χτίσουν σερί και να διαμορφώσουν τη βαθμολογική τους ταυτότητα για το υπόλοιπο της σεζόν.
Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων & Κυπέλλου της ΕΠΣ Φωκίδας ομόφωνα αποφάσισε και ορίζει τους εξ αναβολής αγώνες , της Α΄ & Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ως ακολούθως:
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:
ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/12/2025 15:00 ΔΗΜ. ΙΤΕΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ 94
ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/12/2025 15:00 ΔΗΜ. ΔΕΣΦΙΝΑΣ ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:
ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/12/2025 15:00 ΔΗΜ. ΣΤ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ (2Η ΕΔΡΑ) ΜΥΩΝΙΑ – ΤΟΛΟΦΩΝΑΣ ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ
ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/12/2025 15:00 ΑΘΛ. ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΣ Φ. ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006 – ΚΟΥΜΑΡΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ
ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ 5 ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:
ΚΥΡΙΑΚΗ 21/12/2025 15:00 ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ – ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ Φ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Το περιεχόμενο (κείμενο & φωτογραφίες) προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ή χρήση χωρίς άδεια απαγορεύεται. ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.