Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου....

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Σε εξέλιξη η διανομή σχολικών ειδών από το Δήμο Δελφών

Π. Μερινόπουλος: «Εφόδια σε όλα τα παιδιά στην έναρξη της σχολικής χρονιάς» ....

Σε εξέλιξη είναι η διανομή σχολικών ειδών, από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δελφών, σε παιδιά δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 

Η διανομή αποτελεί συνέχεια της δράσης συλλογής σχολικών ειδών, η οποία πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και εστέφθη με επιτυχία, καθώς στο κάλεσμα του Δήμου Δελφών, για μία ακόμα φορά, ανταποκρίθηκαν επαγγελματίες και πολίτες της περιοχής. 

Στη διάθεση των δικαιούχων είναι όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη για τα παιδιά, στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, μαρκαδόροι, μπλοκ ζωγραφικής κ.α. τα οποία οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου μπορούν να προσέρχονται να παραλάβουν στα γραφεία της δομής, από τις 9:00 έως τις 15:00. 

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, καθ’ ύλην αρμόδιος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Παναγιώτης Μερινόπουλος, με δήλωσή του ευχαριστεί όλους όσοι δήλωσαν παρών σε μία ακόμα δράση αλληλεγγύης του Δήμου Δελφών, στέλνοντας το δικούς τους έμπρακτο μήνυμα βοήθειας προς εκείνους που έχουν ανάγκη, προσθέτοντας: «Είναι αυτονόητο πως κάθε παιδί θα πρέπει να συμμετέχει στην εκπαιδευτική διαδικασία, έχοντας σε πρακτικό επίπεδο όλα τα εφόδια που απαιτούνται γι’ αυτή. Ο Δήμος μας κάνει το χρέος του, παρέχοντάς τα, με την ευχή οι στόχοι που θα τεθούν στη νέα σχολική χρονιά να επιτευχθούν». 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου