Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου....

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Εντάχθηκε το έργο περίφραξης και φωτισμού του Γηπέδου Ποδοσφαίρου Κάτω Τιθορέας

Η ένταξη του έργου: "Φωτισμός και Περίφραξη Γηπέδου Ποδοσφαίρου στην Κάτω Τιθορέα του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας" στο Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΤΠΑ) του Υπουργείου Παιδείας,....

Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και η έγκριση χρηματοδότησής του με το ποσό των 239.000 €, ήταν το κύριο θέμα της χθεσινής συνάντησής μου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σταϊκούρα. Μία συνάντηση καρποφόρα, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν κι άλλα ζητήματα του Δήμου μας.


Χάρη στις ενέργειες του κ. Βρούτση και τη παρέμβαση του κ. Σταϊκούρα, το σημαντικό αυτό αθλητικό έργο θα αναβαθμίσει το γήπεδο ποδοσφαίρου της Κάτω Τιθορέας, το οποίο εκτός από έδρα του Α.Π.Σ. "Κηφισσός" αποτελεί και χώρο άθλησης των κατοίκων, κυρίως των νέων, στους οποίους επιθυμούμε να δίνουμε διαρκώς κίνητρο για άθληση. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους δύο για την ικανοποίηση του αιτήματός μας.


Έχουμε αποδείξει ποικιλοτρόπως ότι αγαπάμε τον αθλητισμό και τον προάγουμε σε κάθε ευκαιρία. Η ένταξη του εν λόγω έργου είναι η ηθική ανταμοιβή μας για την επιμονή στον στόχο και τη διεκδίκηση πόρων. Ευελπιστούμε ότι θα προκύψουν και στο μέλλον αντίστοιχες χρηματοδοτήσεις, που θα μας προσφέρουν τη δυνατότητα αισθητικών βελτιώσεων ή/και λειτουργικών παρεμβάσεων σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου