Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου....

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Πεζοπορεία στην Λιάκουρα με την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην κεντρική πλατεία ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ Σάββατο 17/8 στις 16:00
Αναχώρηση με ΙΧ για την Φτερολακα 16:20....
•ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ : 16:50 από Φτερολακα στην Λιακουρα το απόγευμα του Σαββάτου 17/8 .. ηλιοβασίλεμα στην κορυφή του Παρνασσου . Επιστροφή με το φως του φεγγαριού (φέτος θα υπάρχει δυνατότητα να ξεκινήσει οποιος θέλει από 3 διαφορετικές αφετηρίες Φτερολακα,Σαχαρα,βάση κορυφής θα υπάρχουν οχήματα 4χ4 μεταφοράς από κ προς τις αφετηρίες)
• απο 21:00 Party με ton Dj Taso Strogili στην βεράντα της Φτερολακας για τους πεζοπόρους (θα καταλήξουμε στο μπαλκόνι για σουβλάκι ποτο και μουσικαρες )& όχι μόνο.
• ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ : 23:00-24:00 παρακολούθηση της Σεληνης από επαγγελματικό τηλεσκόπιο .
• Camping : όσοι επιθυμούν μπορουν να διανυκτερεύσουν στην βάση της Φτερολακα (όσοι επιθυμούν να κατασκηνώσουν μπορούν να ανέβουν νωρίτερα να στήσουν σκηνές ώστε να είναι έτοιμοι στις 16:50 για την ΠΕΖΟΠΟΡΕΙΑ)
• ΔΡΑΣΕΙΣ ΒΟΥΝΟΥ : Kυριακη πρωί η ομάδα του Parnassos hiking club θα μας καταπλήξει από ωραίες δράσεις για μικρούς κ μεγάλους …Κυριακη 9:30 μια πολύ ωραία παρουσίαση για μικρούς αλλά και νεους ορειβάτες ή πεζοπόρους από έμπειρο ορειβάτη , μια 30 λέπτη βόλτα κατάλληλη για μικρά παιδιά 7-8+ από Φτερολακα μέχρι την Μισκλιτσα μεσα στο δάσος …όπου θα μας περιμένει μια ωραία πίτα , φρούτα και λίγο τσιπουράκι για να κλείσει υπέροχα αυτό το διήμερο … θα υπάρχουν οχήματα 4χ4 να μας μεταφέρουν ξανά στην Φτερολακα για να μαζέψουμε τις σκηνές μας και να παρουμε τα ΙΧ μας και να επιστρέψουμε στην πλατεία της ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ..
Στην δράση της Κυριακής μπορούν να έρθουν και όσοι δεν τα καταφέρουν να είναι μαζί μας από το Σάββατο … θα είναι μεγάλη μας χαρα να περπατήσουμε όλοι μαζί !!!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου