Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου...

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Το Parnassos Hiking Club ανοίγει νέα μονοπάτια εμπειρίας!

Το Parnassos Hiking Club δημιουργήθηκε από την αγάπη μιας ομάδας ανθρώπων για τον Παρνασσό και την επιβλητική ομορφιά του, με κύριο στόχο τη σύνδεση  με τη φύση και την ενδυνάμωση του σεβασμού μας προς αυτή. Μοιραζόμαστε μαζί σας τις εικόνες μας και τις εμπειρίες από το βουνό που μεγαλώσαμε. ...


Το Parnassos Hiking Club ήρθε, για να προσφέρει τη χαρά της πεζοπορίας στη φύση σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, σε παρέες φίλων, οικογένειες και μοναχικούς πεζοπόρους. Έχουμε στόχο να σας οδηγήσουμε με γνώση και ασφάλεια στα απίστευτα μονοπάτια του αγαπημένου μας βουνού και να σας χαρίσουμε αξέχαστες εμπειρίες πεζοπορίας στο μαγευτικό παρθένο δάσος του Παρνασσού. 

Ξεκινάμε εξοπλισμένοι με χαμόγελα και όλα τα απαραίτητα, την Κυριακή 23 Ιουνίου με την πρώτη μας πεζοπορία. Θα οδηγηθούμε μέσα σε πλούσια βλάστηση, ακολουθώντας στο πρώτο μισό της διαδρομής μία χάραξη που διασχίζει το πυκνό δάσος, δίνοντας έντονες εικόνες του ορεινού τοπίου του Παρνασσού και στο δεύτερο μισό την καλοδιατηρημένη διαδρομή του αγώνα «Μονοπάτι Παρνασσού». 

Ελάτε να ζήσουμε μαζί αυτή την πρώτη πεζοπορία μας!  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo Parnassos Hiking Club και τις πεζοπορικές εκδρομές που διοργανώνει, μπορείτε να επισκεφθείτε:

Site: www.parnassoshiking.gr,

Διεύθυνση έδρας: Εθνικής Αντίστασης 5, Αμφίκλεια

E-mail: info@parnassoshiking.gr

Τηλ.: 2234022817

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου