Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου...

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Καλοκαιρινές ρομποτικές περιπέτειες στα φετινά ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ!

Καλοκαιρινές ρομποτικές περιπέτειες στα φετινά ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ!

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός MellonLab σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών διοργανώνουν το τριήμερο 4, 5 και 6 Αυγούστου και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2024,...

 καλοκαιρινές ρομποτικές περιπέτειες για τους μικρούς μας φίλους από 5 μέχρι 18 χρονών στο Πνευματικό Κέντρο της Αγίας Ευθυμίας.

Το MellonLab είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που ειδικεύεται στη ρομποτική και τον προγραμματισμό, με σκοπό να εξοπλίσει τόσο τους νέους όσο και τους ενήλικες με τις απαραίτητες δεξιότητες του 21ου αιώνα. Με έμφαση στην προαγωγή της κριτικής σκέψης, της δημιουργικότητας και της ομαδικότητας και με την υιοθέτηση καινοτόμων διδακτικών μεθοδολογιών, συμπεριλαμβανομένων του STEAM και του project-based learning, το MellonLab προετοιμάζει μαθητές και μαθήτριες για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις ενός κόσμου που συνεχώς εξελίσσεται.

Όλα τα παιδιά θα δουλέψουν με το εκπαιδευτικό πακέτο LEGO Education Spike Prime σε μικρές ομάδες των τριών (3) με στόχο να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες μηχανικής και προγραμματισμού, να προσπαθήσουν να αναπτύξουν καινοτόμες ιδέες για να λύσουν πραγματικές προκλήσεις του τόπου τους και, φυσικά, να διασκεδάσουν!!!

Καθημερινά θα γίνονται 2 γκρουπ των 15 παιδιών, 90 λεπτών περίπου το καθένα στο διάστημα 18.00 - 21.00. Τα παιδιά δεν απαιτείται να φέρουν μαζί τους τίποτα  αφού ο εκπαιδευτικός οργανισμός mellonlab θα έχει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό.

Ευχαριστούμε θερμά τους συνιδρυτές του MellonLab, τον Αναστάσιο Κόλλια και την συγχωριανή μας Χρυσούλα Κων. Κονιάκου γι’ αυτή τη μεγάλη προσφορά τους προς τους νέους του τόπου μας.

Προκειμένου να διαμορφωθούν τα τμήματα παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου