Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου: Από τη σημερινή μέρα ξεκινούν τα άγια Πάθη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. .....

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

"ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ"!

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποφάσισε να κάνει το βήμα και να δραστηριοποιηθεί στο χώρο της πολιτικής ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με  τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ....

Διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά μέσα των Ελλήνων της διασποράς στην Αμερική κι έχει δική του επιχείρηση στην Αθήνα, έχοντας διδαχθεί από τον πατέρα του Αργύρη Παπαργυρόπουλο ο οποίος... μεσουρανούσε στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας επί σειρά ετών!

Επιπλέον,  η φήμη του "εκτοξεύτηκε" από τη συμμετοχή του στα δημοφιλή reality shows

 ▪️Survivor (2018) και

▪️Just the 2 of Us.

Χθες (10/4), περιόδευσε στη Βόρεια Εύβοια, έναν τόπο με τον οποίο διατηρεί ισχυρούς δεσμούς από το καλοκαίρι του 2021...

Οι  πυρκαγιές του Αυγούστου 2021 και οι  πρωτοφανείς καταστροφές ευαισθητοποίησαν τον Νάσο, ο οποίος τιμώντας την καταγωγή του από τη Στερεά Ελλάδα πήρε την πρωτοβουλία, ενεργοποίησε την ομογένεια, προσφέροντας το ποσό των 166.000$ στους κατοίκους των πυρόπληκτων χωριών.

Περίπου τρία χρόνια μετά βρέθηκε ξανά στη Βόρεια Εύβοια (Ιστιαία, Λουτρά Αιδηψού, Μηλιές)  συνομίλησε με τους ανθρώπους των πυρόπληκτων περιοχών και αφουγκράστηκε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους, ενώ ακολούθως μετέβη στη Χαλκίδα.

Αυτό που τον ώθησε στον χώρο της πολιτικής ήταν η αγανάκτηση του Έλληνα πολίτη στην καθημερινότητα του.

Έπλεξε κατά συνείδηση να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Στερεάς Ελλάδας και καλεί τους πολίτες να λάβουν μέρος στις εκλογές της Κυριακή 14/4 είτε είναι μέλη ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου