Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ιτέας ο κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

Η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης», με υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών τον κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, ανακοινώνει την υποψηφιότητα του κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, ως υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου στη Δ.Ε..  Ιτέας. ....

Είμαι ο: 

Ονομάζομαι Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και είμαι αστυνομικός εν αποστρατεία. Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Φωτογιαννοπούλου, υπάλληλο της ΕΥΔΑΠ κι έχω τρία παιδιά.

Διετέλεσα δημοτικός σύμβουλος Λιδορικίου κατά τα έτη 2002 - 2006, καθώς και νομαρχιακός σύμβουλος Ν. Φωκίδος κατά τα έτη 2006 - 2010. Υπήρξα Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας  από το 2014 έως το 2015 κι εν συνεχεία δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δελφών. Το 2022 ανέλαβα  αντιδήμαρχος της διεύθυνσης Περιβάλλοντος και πρασίνου του Δήμου Δελφών έως τον Μάρτιο του 2023. Σήμερα είμαι εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου σε ζητήματα αθλητισμού και Πολιτισμού.


Γιατί Επιλογή Ευθύνης: 

Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας η παράταξη Επιλογή Ευθύνης, υπό τις οδηγίες του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, κατάφερε να φέρεις εις πέρας ένα πολύ σημαντικό έργο. Τηρώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και διατηρώντας χαμηλούς τόνους, πραγματοποίησε παρεμβάσεις τόσο στη Δ.Ε. Ιτέας, όσο και σε κάθε σημείο του Δήμου, που όμοιές της δεν έχουν γίνει ξανά. Ταυτόχρονα οργάνωσε τις υπηρεσίες κατά τέτοιο τρόπο ώστε η να διευκολυνθούν όλοι, εξορθλογίζοντας την κατανομή πόρων και ανθρώπινου δυναμικού. Στις εκλογές του Οκτωβρίου ο Δήμος Δελφών πρέπει να συνεχίσει στην ίδια σταθερή πορεία, επενδύοντας στα έως σήμερα κεκτημένα και στοχεύοντας πλέον σε ακόμα καλύτερες ημέρες. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου