Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Ιτέας η κ. Λιάνα Πιλάλα – Τσακίρη

Η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης», με υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών τον κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, ανακοινώνει την υποψηφιότητα της κ. Λιάνας Πιλάλα – Τσακίρη, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δ.Ε. Ιτέας. ....

Η Λιάνα Πιλάλα – Τσακίρη είναι Πτυχιούχος Φυσικοθεραπεύτρια, μόνιμος κάτοικος Ιτέας, σύζυγος του Πέτρου Τσακίρη, δικηγόρου στο Πρωτοδικείο Αμφίσσης και μητέρα τριών τέκνων, του Ιωάννη Τσακίρη, 31 ετων, δικηγόρου στο Πρωτοδικείο Αμφίσσης, του Ηλία Τσακίρη, 27 ετών, δικηγόρου στο Πρωτοδικείο Αθηνών και της Κατερίνας - Ασημίνας Τσακίρη, 25 ετών, χειρουργού οδοντιάτρου, με έδρα την Ιτέα Φωκίδας.


Η έως σήμερα πολιτικής της δραστηριότητα: 

Έχει εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Δελφών, κατά την εκλογική περίοδο 2014-2019, από τη Δημοτική Ενότητα Ιτέας.

Άσκησε χρέη προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου και Προέδρου Επιτροπής Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών, κατά την χρονική περίοδο 2014-2015.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ιτέας, Δ. Δελφών, από το τέλος του 2015 μέχρι και το Μάιο του 2018, όταν και ανεξαρτητοποιήθηκε έως τη λήξη της θητείας της. 

Κατά την χρονική περίοδο 2016-2018, διετέλεσε θεματική αντιδήμαρχος α) Αγροτικής Ανάπτυξης – Κτηνοτροφίας – Αλιείας και β) Εμπορίου, ενώ κατά τη χρονική περίοδο 2017-2018 διετέλεσε επίσης θεματική αντιδήμαρχος Υπηρεσίας Δόμησης.

Κατά το παρελθόν, έχει διατελέσει:

1. Δημοτική Σύμβουλος του Καποδιστριακού Δήμου Ιτέας, 

2. Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας (2 θητείες)

3. Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας


Στη δήλωσή της, η κ. Λιάνα Πιλάλα – Τσακίρη, σημειώνει:     

«Με αίσθημα ευθύνης έναντι των δημοτών του Δήμου Δελφών, αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Δήμου Δελφών με το συνδυασμό «Επιλογή Ευθύνης», του νυν δημάρχου Δελφών, Κου Παναγιώτη Ταγκαλή, για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο 2024-2029.

Στα χρόνια που έχω υπηρετήσει τα κοινά αυτού του τόπου, έχει χρειαστεί να πάρω και εύκολες και δύσκολες αποφάσεις, πάντα όμως με γνώμονα την ηθική και τις αξίες, με τις οποίες έχω μεγαλώσει και μου έχει μεταδώσει η οικογένεια μου.

Γιατί με τον Παναγιώτη Ταγκαλή:

Στην παρούσα χρονική στιγμή και βάσει των υποψηφίων δημάρχων που έχουν επίσημα ανακοινωθεί, εκτιμώ ότι ο νυν δήμαρχος μπορεί και πρέπει να συνεχίσει το έργο του, βάσει προγραμματικών θέσεων, με πνεύμα πάντα συνεργασίας με το Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης και φυσικά με το βουλευτή της μονοεδρικής Φωκίδας και Υφυπουργό Δικαιοσύνης, Κο Ιωάννη Μπούγα».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου