Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Η Ασπασία Μανδρέκα για τα εκλογικά αποτελέσματα

Άλλος ένας αγώνας, από αυτούς που έχω μάθει να δίνω στη ζωή μου, με δυναμισμό, με αξιοπρέπεια και τηρώντας τις αρχές και τις αξίες μου, μόλις ολοκληρώθηκε. ...

Αισθάνομαι Ευτυχής για την προσωπική συμβολή μου στην κατάκτηση του συντριπτικού ποσοστού 46,23% που έλαβε η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στη Φωκίδα! 

Επίσης, αισθάνομαι, απολύτως, δικαιωμένη και χαρούμενη για την προσωπική μου επίδοση, καθώς έλαβα 4.160 ψήφους, έναντι του συνυποψηφίου μου, κ. Μπούγα, που έλαβε 4.649 ψήφους και, τελικά, εκλέγεται βουλευτής της Φωκίδας. 

Γνωρίζετε, ότι ήταν μια μάχη μεταξύ συνυποψηφίων για την κατάκτηση της μοναδικής έδρας της Φωκίδας, που, από τη φύση της, είναι αναμενόμενη και θεμιτή αλλά, από την άλλη πλευρά, υπήρξε μια μάχη σκληρή, που οι πλευρές της δεν διέθεταν ισοτιμία στα όπλα. 

Για αυτό και διακατέχομαι από ιδιαίτερη Χαρά και Περηφάνια, που κατόρθωσα, κοιτάζοντας τον “αντίπαλο” ευθέως στα μάτια, να αγωνιστώ στο ίδιο επίπεδο με αυτόν και, τελικά, κατάφερα να επιτύχω, σχεδόν, ισάξιο αποτέλεσμα. 

Ευχαριστώ πολύ, όλους τους πολίτες, που ψήφισαν την παράταξη της Ν.Δ στη Φωκίδα, επιλέγοντας έναν από τους τρεις μας, συνυποψηφίους του ψηφοδελτίου μας. 

Ευχαριστώ από καρδιάς, τις Φίλες και τους Φίλους, που το πρόσωπό μου υπήρξε η συνειδητή επιλογή τους, η οποία εξέφραζε την ελπίδα, την προοπτική και την αλλαγή της νοοτροπίας στον τόπο μας. 

Ευχαριστώ, επίσης, θερμά, τους ανθρώπους, που ενώ ανήκουν σε διαφορετικούς, από τη Ν.Δ, πολιτικούς χώρους – και, πιστέψτε με, είναι πολλοί – επέλεξαν να μέ ψηφίσουν, προσωπικά, πιστεύοντας σε μένα και τις ικανότητές μου. Με τον τρόπο αυτό, τίμησαν εμένα ιδιαίτερα αλλά και συνέβαλαν στη διαμόρφωση του τελικά μεγάλου ποσοστού, που έλαβε η παράταξή μας στη Φωκίδα. 

Είμαι Ευγνώμων σε όλους σας, Φίλες και Φίλοι! 

Όπως, είπα και προηγούμενα, με γεμίσατε Χαρά, Συγκίνηση και Περηφάνια και αποδείξατε, για μια ακόμη φορά, ότι υπάρχει στον τόπο μας δυναμική τάση ευρύτητας πνεύματος, αξιών και πραγματικής ελπίδας. 

Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου και όσους βοήθησαν εθελοντικά, στηρίζοντάς με και δίνοντας έναν όμορφο αγώνα. 

Σάς Ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους! 

Είμαι, πάντα, δίπλα σας και στη διάθεσή σας! 

Εσείς είστε ο μοναδικός λόγος που με κάνει να αγωνίζομαι Συνεχώς, Σταθερά και με Συνέπεια! 

Έχετε, πάντα, την Αγάπη, τη βαθιά Εκτίμηση και τον ειλικρινή Σεβασμό μου! 

Σάς Ευχαριστώ πολύ!!!

 

Ασπασία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου