Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Επισκέψεις υποψηφίων βουλευτών νομού Φωκίδας στην εξωτερική φρουρά Άμφισσας


 Στο πλαίσιο επισκέψεων υποψηφίων βουλευτών του νομού Φωκίδας στο Σωφρονιστικό Κατάστημα της Άμφισσας, είχαμε την τιμή τις προηγούμενες ημέρες να υποδεχτούμε στο χώρο της Εξωτερικής Φρουράς,.... την κ. Μανδρέκα Ασπασία της ΝΔ, τους κ.κ. Κωστοπαναγιώτου Ηλία, Τσαμαντάνη Χρήστο και Μαστροπέρρου Λουκία από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τους κ.κ. Σπάτουλα Αναστάσιο και Ανδρεοπούλου Μαίρη του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής.


Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας, αρκετοί συνάδελφοι καθώς και ο Διοικητής της Υπηρεσίας μας Αστυνόμος Β’ κ. Παπούλιας Αλέξιος σε ένα ιδιαίτερο φορτισμένο κλίμα λόγω της άσχημης κατάληξης της καταβολής της ειδικής εκλογικής αποζημίωσης για την Υπηρεσία μας, προσπαθήσαμε σε αυτές τις επισκέψεις και στον λιγοστό χρόνο που είχαμε ως Σωματείο, να κάνουμε κοινωνούς αυτούς τους ανθρώπους για τα περισσότερα τουλάχιστον θεσμικά ζητήματα που μας απασχολούν καθώς και για το κλίμα απαξίωσης που βιώνει η Υπηρεσία μας διαχρονικά.

Καταθέσαμε το σύνολο των υπομνημάτων της Ομοσπονδίας μας, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε για τα μείζονα προβλήματα της Εξωτερικής Φρουράς όπως, την ανάδειξη της ιεραρχίας, την έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού, την τραγική κατάσταση των υπηρεσιακών οχημάτων, τον αποκλεισμό μας από τη περίθαλψη των Στρατιωτικών νοσοκομείων, το θέμα της τριετίας, την ένταξη μας στην ανώτατη κατηγορία χορήγησης του επιδόματος επικινδυνότητας κ.α.

Παράλληλα συζητήθηκαν προβλήματα τοπικού χαρακτήρα, τόσο του Καταστήματος όσο φυσικά και της Φρουράς, με γνώμονα πάντα την απρόσκοπτη επιχειρησιακή λειτουργία της Υπηρεσίας μας.

Το σύνολο των υποψηφίων ευχαρίστησε εν πρώτοις την Εξωτερική Φρουρά Άμφισσας για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, για την τήρηση της τάξης και της ασφάλειας στο μέτρο που μας αναλογεί ως Υπηρεσία επ’ αγαθώ της ευρύτερης κοινωνίας, για τον ειλικρινή διάλογο και το σύνολο των προτάσεων μας. Αναμνηστικά δώρα από το Σωματείο μας δόθηκαν σε όλους.

Σε όλους τους υποψηφίους βουλευτές του νομού μας,  ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις προσεχείς εθνικές εκλογές.



1 σχόλιο: