Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Χρ. Τσαμαντάνης: «Η επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στη Φωκίδα κατέδειξε τον αέρα πολιτικής αλλαγής»

Στο Κεντρικό Δελτίο του Ionian TV και το δημοσιογράφο Τάσο Θεοδόση είχε την ευκαιρία να συζητήσει για την επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Αλέξη Τσίπρα,....

τόσο στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών αλλά στην πόλη της Ιτέας, ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στη Φωκίδα, Χρήστος Τσαμαντάνης. Ανάμεσα σε άλλα ο κ. Τσαμαντάνης σημείωσε ότι: 

«Μήνυμα ΝΙΚΗΣ και ΑΕΡΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ υπήρξε στην ομιλία του Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα στην Ιτέα…η οποία και κατέδειξε το περιεχόμενο των εννοιών πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση που σημαίνει ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ  και ΙΣΧΥΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…

Η Προοδευτική Διακυβέρνηση δεν θα είναι μόνο για την ενίσχυση των αδυνάτων όπως ήταν την περίοδο 2015 – 2019. Απευθυνόμαστε ΚΑΙ στη μεσαία τάξη, η οποία έχει λεηλατηθεί και έχει υποστεί σημαντικό πλήγμα από τη φορολογία, μιας και τα φορολογικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 14,1% σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, και την έκρηξη τιμών στα προϊόντα πρώτης ανάγκης.…Πλέον τα ευρώ που «παίρνει» ο κόσμος από τους μισθούς και τις συντάξεις δεν αρκούν για να καλύψουν τις βασικές ανάγκες, όπως αποδεικνύεται άλλωστε και από την πρόσφατη έκθεση του ΟΟΣΑ, η οποία υπογραμμίζει ότι ο μέσος πραγματικός μισθός στην Ελλάδα μειώθηκε 7,4 % το 2022 λόγω πληθωρισμού.»

Αναφερόμενος στα προβλήματα της Φωκίδας ο Υποψήφιος Βουλευτής Φωκίδας με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τόνισε ότι:

«Η Φωκίδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. έχει υποστεί άνω του 10% πληθυσμιακή μείωση. Δεν είναι ΜΟΝΟΝ ότι είμαστε ένας γηρασμένος Νομός, αναγκαστικά οι νέοι φεύγουν γιατί δεν υπάρχουν οι προοπτικές που θα τους κρατήσουν στον τόπο τους! Αυτός είναι ο ΣΤΟΧΟΣ και της Προοδευτικής Διακυβέρνησης.»

Με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να επιτύχουμε αυτή την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ που ισοδυναμεί με λύτρωση για την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία του τόπου και κατ' επέκταση στη Φωκίδα, η οποία αξίζει μία πιο μαχητική και αποτελεσματική εκπροσώπηση στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου