Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Νεαροί στην Πολύδροσο πετούν πέτρες σε σπίτια!


 Κάποιοι νεαροί στην Πολύδροσο εδώ και αρκετές ημέρες, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι από την Πολύδροσο, είτε χτυπούν πόρτες και κουδούνια αργά την νύχτα, είτε πετούν πέτρες σε σπίτια.....

Αρκετοί κάτοικοι υποχρεώθηκαν να βάλουν κάμερες για να εντοπίσουν τους νεαρούς.

Τα πράγματα όμως αρχίζουν να γίνονται αρκετά σοβαρά και παρά τις εκκλήσεις των θιγόμενων κατοίκων οι νεαροί συνεχίζουν.

Όπως μας καταγγέλθηκε την Παρασκευή το βράδυ κάποιοι νεαροί πέταξαν πέτρες στο παράθυρο  σπιτιού όπου στο εσωτερικό του κοιμόταν μικρό παιδάκι. Ο Πατέρας του παιδιού σε έξαλλη κατάσταση βγήκε έξω και  έπιασε τους νεαρούς. Κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του με τις παραινέσεις άλλων που βρέθηκαν στο περιστατικό και κάλεσαν τους αστυνομικούς από την Γραβιά.

Παρόλα αυτά οι νεαροί συνέχισαν το έργο τους την ίδια ημέρα σε άλλη γειτονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί από το τμήμα Γραβιάς, διεξάγουν περαιτέρω ενέργειες και θα ενημερώσουν τους γονείς.

Θα πρέπει όμως να αντιληφθούν κυρίως οι γονείς ότι με τέτοιες ενέργειες μπορεί να προκύψουν πολύ άτυχα γεγονότα για τους κατοίκους.

Θα πρέπει επίσης να αντιληφθούν ότι επίσης μπορεί να προκύψουν πολύ δυσάρεστες καταστάσεις για το μέλλον των παιδιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου